vv SHO - Langeweg 18 - 3262 LE Oud-Beijerland - 0186 613 053

 

JO9 1 HW halve finale

Maandag 15 mei was het zover, de halve finale HW Bokaal tegen SSS JO9-1. Een zeer sterke tegenstander waar we in de competitie zowel verloren als gewonnen hadden. Het begin van de wedstrijd was voor SSS dat veel druk probeerde te zetten, maar de Gijs, Willem en Fedde lieten zich niet gek maken en sloegen met behulp van de goed keepende Dani de eerste golf aanvallen af. JO9-1 kwam zelf beperkt aan aanvallen toe en echte kansen werden er niet gecreĆ«erd. Na 10 minuten verbeten duels op de helft van SHO wisten de jongens voor het eerst echt gevaarlijk te worden en langzaam maar zeker werd het heft overgenomen.

Via de zijkanten werd er goed naar voren gespeeld en na een mooie actie van Quinn werd de eerste hoekschop verdient. Quinn trapte hem zelf over de verdediging van SSS heen en Willem schoot hem beheert tussen de benen van de keeper door 0-1! SSS was het even kwijt en SHO maakte hier goed gebruik van. Dylan stuurde zijn tegenstander het bos in en via een mooie pass kwam de bal voor de voeten van Tim, die van grote afstand op doel schoot. De keeper kon de bal nog wegtikken maar Stan was er snel bij om de bal in het doel te werken 0-2. Vrijwel direct hierna floot de scheidsrechter voor de rust.

De 2e helft werd door SHO te makkelijk begonnen en SSS combineerde er lustig op los en binnen 5 minuten hadden ze dan ook verdient de aansluitingstreffer gemaakt. De jongens van SHO kwamen niet tot voetballen toe en ondanks een mooie actie van Benjamin was het SSS dat doorstoomde. De gelijkmaker en de voorsprong voor SSS volgden elkaar snel op en ze leken dan ook de overwinning te gaan pakken. Maar toen richtte SHO zich nog 1 keer op. Quinn speelde Tim vrij die weer van afstand uithaalde op het doel en de keeper kon niets meer doen dan de bal voor de voeten van Stan tikken en het was weer gelijk en eindstand!

Het werden dus de strafschoppen die de beslissing moesten gaan brengen. Hierin waren onze jongens al geoefend want in beide poule wedstrijden waren de strafschoppen prooi voor SHO. De strafschoppen reeks was een herhaling van de wedstrijd, 2 ploegen die heel dicht bij elkaar zitten en tot de laatste strafschop zou het spannend blijven. SHO kwam door benutte strafschoppen van Gijs, Willem en Fedde op een 3-2 voorsprong, maar SSS had nog de gelijkmakende beurt. Dani stond klaar en keek de bal gewoon over!!!! JO9-1 door naar de finale HW Bokaal!!!!

Zaterdag 3 juni om 08:30 op de velden van 's-Gravendeel speelt JO9-1 de finale tegen Binnenmaas JO9-1. Ondanks het vroege tijdstip hopen we dat de jongens door veel mensen worden aangemoedigd om deze mooie prijs binnen te slepen!

 

 

Kalender

19 aug 2017 10:00AM -
De Aftrap
26 aug 2017 10:00AM -
U17 Tournament

Hoofdsponsors

HostedXL logo

 

      COMBINEX

Hoofdsponsors Jeugd

Troost op wit  

    

 

 

 Werelds aande kadelogo

 

 

 

ijsfiets logo rood

 

 

KLEDINGSPONSOR

SHO   Robey sponsorbord

 

Partners

sparta partner

 

 

cashless betalen button

 

 rabobank

Scheidsrechters banner