vv SHO - Langeweg 18 - 3262 LE Oud-Beijerland - 0186 613 053

 

 

naamloos
Het bestuur heeft afgelopen weken het dit jaar ingevoerde selectiebeleid geĆ«valueerd. Naast een aantal kleine aanpassingen ten aanzien van de teamgrootte en kaders voor communicatie is er ten aanzien van een belangrijk onderdeel van dit selectiebeleid, namelijk het meisjesvoetbal, een besluit genomen.
 
Begin vorig jaar is er een duidelijke keuze gemaakt door de vereniging om meisjesvoetbal tot en met de leeftijd O13 naar jeugd(gemengd)voetbal om te zetten. Wij waren in Nederland een van de weinige clubs die deze keuze durfden te maken om de ontwikkeling van de meisjes te stimuleren.Op het moment van deze beslissing kregen wij vanuit de KNVB duidelijke signalen dat dit de toekomst was van het meisjesvoetbal en wij een voortrekkersrol aan het nemen waren.
Echter wordt deze keuze helaas niet voor de volle 100% ondersteund door de KNVB. Er is binnen de KNVB verdeeldheid ontstaan waarbij het deel dat voor gescheiden voetbal kiest de overhand lijkt te krijgen. 
Bovengenoemde, maar ook de daling die we zien in de aanmelding van het aantal meisjes in deze leeftijdsgroep, hebben ons gedwongen de stap die we gezet hebben om meisjesvoetbal voor de leeftijd O11 en O13 om te zetten naar (gemengd) jeugdvoetbal terug te draaien, waardoor het in deze leeftijdsgroepen weer mogelijk is om meisjesteams te formeren. De afdeling O9 blijft wel gemengd voetballen.
Uiteraard blijft het voor alle meisjes mogelijk om -indien dit gewenst is- gebruik te maken van jeugd(gemengd)voetbal.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur vv SHO

 

 

Kalender

19 aug 2017 10:00AM -
De Aftrap
26 aug 2017 10:00AM -
U17 Tournament

Hoofdsponsors

HostedXL logo

 

      COMBINEX

Hoofdsponsors Jeugd

Troost op wit  

    

 

 

 Werelds aande kadelogo

 

 

 

ijsfiets logo rood

 

 

KLEDINGSPONSOR

SHO   Robey sponsorbord

 

Partners

sparta partner

 

 

cashless betalen button

 

 rabobank

Scheidsrechters banner