vv SHO - Langeweg 18 - 3262 LE Oud-Beijerland - 0186 613 053

13-05-2013 SHO - GRC’14
Het zit er weer op! Met een 2-0 overwinning op de Giessen Rijswijk Combinatie heeft SHO de competitie waardig afgesloten. Acht maanden geleden, 3 september 2016, begon de competitiecarrousel te draaien met voor SHO de uitwedstrijd tegen WNC (1-1) en eigenlijk zonder het te beseffen is het na 252 dagen alweer afgelopen. Wat te doen met het komende dozijn voetballoze zaterdagen voor de (voetbal)verslaafden onder ons?
De afsluitende wedstrijd had voor SHO weinig meer om het lijf maar voor onze bezoekers was er nog de dreiging voor nacompetitie voor lijfsbehoud. Maar dat zou alleen het geval zijn als Nieuw Lekkerland in eigen huis zou winnen van koploper Rijsoord, de kraaien zouden daarmee hun titelkansen wel heel erg op het spel zetten.
Trainer Richard Middelkoop, die voor de 125e keer voor een competitiewedstrijd van SHO op de bank zou plaatsnemen, kon weer beschikken over de vier dissidenten die vorige week nog moesten toekijken. Daarmee kon de oefenmeester in ieder geval zijn verdediging in de sterkste opstelling het veld insturen.
De wedstrijd was nog maar nauwelijks op gang toen William Geyahdarjii binnen de zestien leek te worden gevloerd maar scheidsrechter Vink liet doorspelen. Na ruim een kwartier werd de vrijlopende Giovanni Klaverweide op maat bediend en met een fraaie curve liet hij doelman Mijdam kansloos: 1-0. Kort daarna verdween een inzet van William Geyahdarjii maar net naast het doel van GRC. Na een stevige ingreep op het middenveld liep Mark Vosselman tegen een gele kaart aan, zijn negende van dit seizoen en hij is daarmee koploper bij het eerste elftal. Vosselman mist daarmee de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen. Op het halve uur moest Michael Termijn knap redden op een kopbal van Maarten Lievaart. Er volgde een korte belegering van het Beijerlandse doel met een kwartet corners voor de ploeg uit het land van Heusden en Altena. Bij de tweede goed getrapte hoekschop leek de bal het doelvlak te hebben gepasseerd (was ook zo volgens Rohaindrick Hooi, die opruiming hield...) maar het kon door de goed leidende Vink niet worden geconstateerd. De vierde corner bleek uiteindelijk fataal voor de blauwhemden. Na een ingreep van Termijn werd de bal diep gespeeld op Egon Paloji die vrij baan had op weg naar het doel en de bal over de uitkomende Mijdam in de verre hoek kon deponeren: 2-0. Het tweede competitiedoelpunt van Paloji in zijn tweejarige dienstverband op de Kikkershoek. In het slotkwartier voor de pauze gingen de hemelsluizen wagenwijd open en werd het er voor de acteurs niet makkelijker op. Het enige vermeldenswaardige was dat aanvoerder Bob Vermunt geblesseerd naar de kant ging en werd vervangen door Jeroen Kokje. Robin Winkels schoof daardoor op naar het middenveld en Dennis Groosjohan nam Winkels’ plaats centraal achterin over. Net voor het laatste fluitsignaal van de eerste helft klaarde het weer op en konden in ieder geval de toeschouwers droog richting kantine.
Na de thee liet SHO het initiatief aan GRC’14 waardoor er volop ruimte ontstond om te counteren. Met een uitstekend opgezette aanval verscheen Giovanni Breevaart vrij voor de sluitpost die met de voet redding bracht.
Het was even schrikken voor SHO toen Wesley van den Oever een voorzet vol op de slof nam maar het leer verdween naast het doel. Trainer Van Helmond bracht daarna met zijn eerste wissel wel een naam binnen de lijnen: Traore! De nog maar 17-jarige invaller was al snel trefzeker maar had daarbij een overtreding op doelman Termijn gemaakt waardoor het feest niet doorging.
In de laatste twintig minuten stapelden de kansen voor SHO zich op maar met name de aanvallers Klaverweide en Geyahdarjii zagen steeds weer doelman Mijdam bekwaam ingrijpen. De 27-jarige sluitpost behoedde daarmee zijn ploeg voor een ruime afgang.
Bij SHO kwam Rick Bokhoven de vertrekkende Egon Paloji nog aflossen en doelman Donovan Levestone kreeg van Middelkoop nog tien minuten speeltijd om zijn afscheid glans te geven.
Doordat Nieuw Lekkerland met lege handen bleef tegen kampioen Rijsoord kon GRC ondanks de nederlaag toch lachend van het veld stappen omdat zij zich als promovendus rechtstreeks hebben kunnen handhaven. Het was ook de doelstelling waarmee de Brabanders de competitie zijn begonnen.
SHO eindigt het seizoen met een stevige zesde plaats op de ranglijst en daarvoor zou voor aanvang ook zeker zijn getekend. Terugkijkend mag toch worden geconcludeerd dat er meer in had gezeten. Een periodetitel had gevoelsmatig tot de mogelijkheden behoord. Eigenlijk heeft de zwakke tweede periode en de daar gedeeltelijk mee samenhangende ondermaatse prestaties in uitwedstrijden na de jaarwisseling SHO de das omgedaan voor wat betreft het pakken van een mogelijke prijs.
Na afloop van de wedstrijd werd op het veld afscheid genomen van de vertrekkers bij SHO. Teammanager Jan van Dorp gaat een andere functie binnen SHO bekleden. Fysio Ellen Kleijkamp vertrekt en trainer Richard Middelkoop gaat met Egon Paloji naar Smitshoek. Donovan Levestone gaat naar RVVH en Jeffrey van Veen dubt nog over een nieuwe vereniging.
Rijsoord is in deze knotsgekke competitie als de kampioen komen bovendrijven, waarvoor de felicitaties. Periodekampioenen zijn Kloetinge, Oude Maas en WNC. Zij gaan via de nacompetitie proberen de hoofdklasse te bereiken. MZC’12 en Zuidland zijn de degradanten. Almkerk en Nieuw Lekkerland moeten proberen om via de herkansing het vege lijf te redden.
Opstelling SHO:
Michael Termijn, Dennis Groosjohan, Robin Winkels,  Mark Vosselman, Rohaindrick Hooi, Ingmar van Bruggen, Giovanni Breevaart, Bob Vermunt, Egon Paloji, William Geyahdarjii, Giovanni Klaverweide
Wissels:
38’ Jeroen Kokje voor Bob Vermunt
79’ Rick Bokhoven voor Egon Paloji
80’ Donovan Levestone voor Michael Termijn
Doelpunten:
18’ 1-0 Giovanni Klaverweide
33’ 2-0 Egon Paloji
Scheidsrechter Melvin Vink uit Oosterhout had geel voor Mark Vosselman van SHO en Ricky Vroon van GRC’14. Vink floot SHO dit seizoen vier keer eerder, SHO - Rijsoord (0-0), Almkerk - SHO (1-2), SHO - Zuidland (3-1) en Oranje Wit - SHO (3-1). In het kwintet wedstrijden onder zijn leiding had de fluitist vijf gele kaarten voor SHO waarvan drie voor Mark Vosselman. De overige twee gingen naar Ingmar van Bruggen en Rohaindrick Hooi.

Sponsors wedstrijdballen
De wedstrijdballen voor SHO-GRC’14 werden beschikbaar gesteld door Robey Sportswear uit Rotterdam en Supportersvereniging ”Steeds Hooger”.
Onze hartelijke dank daarvoor!
  
Sponsors van de week bij SHO-GRC’14 waren:
Quadraat Quality Printing - Oud-Beijerland
Supportersvereniging ”Steeds Hooger”
Oxyma Marketingconsultant - Rotterdam.

Kalender

14 aug 2017 09:30AM - 04:30PM
Jeugdvoetbaldagen
19 aug 2017 10:00AM -
De Aftrap
26 aug 2017 10:00AM -
U17 Tournament

Hoofdsponsors

HostedXL logo

 

      COMBINEX

Hoofdsponsors Jeugd

Troost op wit  

    

 

 

 Werelds aande kadelogo

 

 

 

ijsfiets logo rood

 

 

KLEDINGSPONSOR

SHO   Robey sponsorbord

 

Partners

sparta partner

 

 

cashless betalen button

 

 rabobank

Scheidsrechters banner