vv SHO - Langeweg 18 - 3262 LE Oud-Beijerland - 0186 613 053

Algemene informatie

 

Chretien de Ronde is met ingang van het seizoen 2017-2018 de nieuwe toernooicoördinator van SHO. Ook hebben diverse personen zich aangemeld om op de thuistoernooidagen als wedstrijdorganisatie dienst te doen.

 

Thuistoernooien:

 

Datum Bijzonderheden   Afdeling
     
17 april 2017     2e Paasdag           E- en F-Pupillen
27 mei 2017  zaterdag JO13-Pupillen

 

 

Uittoernooien:

 

Voor wat betreft de uittoernooien 2017-2018 voor de jeugd geldt: vanuit de toernooicommissie worden voor elk team standaard 2 uittoernooien geregeld. Als u als leider meer / minder wilt, kunt u wensen bij de inventarisatie doorgeven via het e mailadres toernooien@vvsho.nl . Alle jeugdleiders krijgen aan het begin van elk seizoen een mail van de ToernooiCommissie (ToCo) met informatie en de vraag, of zij aan willen geven in welke periodes zij liever niet op toernooi willen, b.v. "niet in het Pinksterweekend" en of zij willen afwijken van de standaard van 2 uittoernooien, hetzij minder, hetzij meer. Denkt u echter wel goed na voordat u meerdere uittoernooien afspreekt: aan het eind van het seizoen loopt niet iedereen meer even hard en de regel geldt: een geboekt uittoernooi wordt door SHO beslist NIET afgezegd! Nadat de inventarisatie bij de teams heeft plaatsgevonden start de ToCo met het vastleggen van de uittoernooien. Voor betrokkenen dan nog een "ver van mijn bed show", maar door alle verenigingen worden de toernooien zo vroeg mogelijk in het seizoen vastgelegd, aangezien allen in dezelfde vijver vissen. Ook SHO begint hier in september mee om verzekerd te zijn van leuke toernooien voor uw kinderen aan het eind van het seizoen én om ook de thuistoernooien vol te krijgen!

 

Van alle leiders en ouders wordt verwacht, dat zij vastgestelde toernooiafspraken nakomen, nadat hiervoor immers binnen elk team gelegenheid is geweest om de (on)mogelijkheden vroegtijdig te inventariseren! Met ingang van het seizoen 2012 - 2013 worden in principe géén uittoernooien voor "nieuwe" teams meer vastgelegd. Dit betreft veelal de selectieteams, die hun nieuwe samenstellingen voor het volgende seizoen willen "testen" op speciale uittoernooien voor nieuwe teams. Het is door ervaring gebleken, dat dit in de praktijk uiteindelijk te veel bezwaren opwerpt, waardoor er vaak veel meerwerk moet worden verricht om deze teams toch af te vaardigen naar de afgesproken toernooien, of dat deze helaas toch moeten worden afgezegd. 

Standaard worden door vv SHO geen toernooien vastgelegd op zondag, Goede Vrijdag, de vrijdag na Hemelvaartsdag en op Koningsdag. Voor meerdaagse toernooien waarin een zondag valt, is toestemming benodigd van het SHO bestuur.NB: het kan zijn dat u als leider tegen een leuk uittoernooi voor uw team aanloopt, maar alle toernooien dienen te worden vastgelegd door de vv SHO en dus NIET door afzonderlijke leiders en/of coördinatoren. Dit o.a. om het overzicht te bewaren en dubbele boekingen te voorkomen. Heeft u een leuk toernooi op het oog waar u graag naar toe wilt, dient u dit aan te geven aan de algemeen toernooicoördinator van SHO via het emailadres toernooien@vvsho.nl . Dus ook niet zelf de (eerste) contacten leggen a.u.b.!

 

De toernooicommissie Jeugd bestaat komend seizoen uit: 

 

Toernooien (uit en thuis) Chretien de Ronde Alle inschrijvingen
Toernooien (thuis) volgt Wedstrijdorganisatie
     
Algehele coördinatie  Chretien de Ronde  
     
ALLE  CORRESPONDENTIE GRAAG VIA HET EMAILADRES: toernooien@vvsho.nl

 

 

Kalender

19 aug 2017 10:00AM -
De Aftrap
26 aug 2017 10:00AM -
U17 Tournament

Hoofdsponsors

HostedXL logo

 

      COMBINEX

Hoofdsponsors Jeugd

Troost op wit  

    

 

 

 Werelds aande kadelogo

 

 

 

ijsfiets logo rood

 

 

KLEDINGSPONSOR

SHO   Robey sponsorbord

 

Partners

sparta partner

 

 

cashless betalen button

 

 rabobank