vv SHO - Langeweg 18 - 3262 LE Oud-Beijerland - 0186 613 053

Vanaf 10 maart 2012 is het mogelijk om bij SHO "cashless" te betalen.


Cashless Betalen: simpel gezegd, betalen zonder contant geld. Je betaalt namelijk niet met contant geld of pin. In plaats daarvan maakt Cashless Betalen gebruik van speciale betaalsleutels, zoals een sticker voor op je mobiele telefoon, een sleutelhanger, polsbandje of betaalkaart. Door deze betaalsleutel bij een kassa-lezer te scannen betaal je voor je aankopen.

cashless-betalen
Door de betaalsleutel aan de kassa bij een lezer te scannen wordt het bedrag afgeboekt van jouw mobiele portemonnee, genaamd MiniTix. Dit nieuwe betaalsysteem werd door “Multicard”, sponsor van de SHO-voetbalschool, in samenwerking met de Rabobank geïntroduceerd. SHO is in de Hoeksche Waard de eerste voetbalvereniging die gebruik ging maken van dit systeem. Het systeem is de afgelopen jaren bij een groeiend aantal sportverenigingen en in verschillende bedrijfskantines met succes ingevoerd.
Het Cashless” promotiefilmpje.
 
Waarom cashless betalen bij SHO, en waarom juist nu?
Daar zijn een aantal redenen voor
  • De belangrijkste reden is de veiligheid. De aanwezigheid van contant geld maakt sportclubs in toenemende mate slachtoffer van criminaliteit. Helaas heeft SHO hier vorig jaar ook al ervaring mee opgedaan doordat er bij een inbraak naast de ontvreemding van een geldbedrag ook grote schade aan het clubgebouw is toegebracht. Het spreekt voor zich dat we dįt te allen tijde willen en moeten voorkomen. We willen eigenlijk zo min mogelijk contant geld in de kantine.
  • We zijn inmiddels een club met meer dan 1.000 leden.en er gaat (gelukkig) heel wat geld door de handen van de kantinemedewerkers. Deze inkomsten moeten verantwoord worden naar zowel de leden als de fiscus. De introductie van cashless betalen gaat gepaard met het in gebruik nemen van een modern kassasysteem. Hierdoor wordt het mogelijk om een sluitend verantwoordingssysteem m.b.t. de geldstroom in de kantine te krijgen.

Waarom niet gewoon chippen of pinnen? Dat is toch ook cashless?

Chippen is een verouderde technologie en gaat verdwijnen en dus is het niet handig om hier nu nog in te investeren. Pinnen vergt extra handelingen: het invoeren van het te betalen bedrag, het intoetsen van de pincode. Daarbij kunnen fouten worden gemaakt én het kost tijd. Dat komt de doorstroming bij de bar niet ten goede.

Enkele voordelen van 'Cashless betalen' op een rijtje:
  • Cashless betalen is sneller en eenvoudiger dan contante betalingen
  • Altijd voldoende geld bij je door middel van automatisch opwaarderen
  • Veel veiliger voor de vereniging met het oog op inbraken
  • Via het cashpoint in de kantine snel geld overmaken naar elkaar
  • Via het cashpoint in de kantine snel geld overmaken naar de teamkaart
Het betaalsysteem wordt in samenwerking met de Rabobank geïntroduceerd.  

Loop jij graag voorop? Betalen met je mobiel, handig voor jou en veilig voor de club!

Na een lekkere potje voetbal wil je lekker wat drinken in de kantine, maar je hebt te weinig cash op zak en pinnen is helaas niet mogelijk. Misschien ben je je portemonnee zelfs vergeten. Geen probleem! Vanaf nu betaal je in de kantine gewoon met je mobiele telefoon. Mobiel betalen lijkt iets voor de toekomst, maar is bij onze club sinds 10 maart 2012 al mogelijk. Afrekenen met je telefoon, polsbandje of teamkaart is snel en gemakkelijk. Ook voor de teampot is het de perfecte oplossing!

cashless betalen2 
 
Cashpoint
In de kantine hangt bij de keuken een zogenaamd Cashpoint. Bij dit Cashpoint kun je je betaalsleutel scannen en krijg je inzicht in je saldo en transacties. Daarnaast is het mogelijk via het Cashpoint geld over te maken naar anderen. Dit is erg handig voor een gezamenlijke bierpot bijvoorbeeld. Zo heb je altijd saldo. Met deze snelle en simpele manier van betalen draag je ook bij aan de veiligheid van de club en haar barcrew. Er is minder cashgeld in omloop en dat vermindert de kans op criminaliteit. 

Betaalsleutels
Met de verschillende betaalsleutels die à € 2,-- per stuk te verkrijgen zijn achter de bar, kun je je digitale portemonnee activeren. Vanaf dat moment heb je altijd geld op zak, maar wel cashless! Voor de jeugd zijn speciale armbandjes te verkrijgen zodat ook de allerkleinsten snel en veilig hun “patatje met” af kunnen rekenen.

cashless nieuw

Kalender

14 aug 2017 09:30AM - 04:30PM
Jeugdvoetbaldagen
19 aug 2017 10:00AM -
De Aftrap
26 aug 2017 10:00AM -
U17 Tournament

Hoofdsponsors

HostedXL logo

 

      COMBINEX

Hoofdsponsors Jeugd

Troost op wit  

    

 

 

 Werelds aande kadelogo

 

 

 

ijsfiets logo rood

 

 

KLEDINGSPONSOR

SHO   Robey sponsorbord

 

Partners

sparta partner

 

 

cashless betalen button

 

 rabobank