vv SHO - Langeweg 18 - 3262 LE Oud-Beijerland - 0186 613 053

Reanimeren, je zal het maar NIET kunnen……. daar moet je toch niet aan denken!

 

Cursus Reanimatie / AED

Elke week worden 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis getroffen door een Hartstilstand, ook op de sportvelden. Op dit moment overleeft maar

10 tot 15 procent van de slachtoffers. Snelle en doeltreffende hulp van omstanders is van levensbelang waarbij elke seconde telt.Doordat de 6-minutenzone in het leven is geroepen is de overlevingskans van slachtoffers van een hartstilstand verhoogd naar 50 tot 70 procent. Om de 6-minutenzone te kunnen realiseren zijn er burgerhulpverleners nodig.

 

Daarom organiseert SHO in samenwerking met Mediclass twee beginnerscursussen Reanimatie / AED en wel op woensdag 1 februari en vrijdag 3 februari 2017.De cursus is bedoeld voor iedereen die snel en effectief wil ingrijpen om zo de overlevingskansen van het slachtoffer te vergroten. De cursus zal in de kantine of het Jeugdhonk worden gegeven.

Per cursus kunnen maximaal 12 personen deelnemen. De cursus vindt plaats van 19.00 tot 22.30 uur.

Deelnemers ontvangen een officieel certificaat en een lifekey.

 

Heb je al eens een reanimatiecursus/AED gedaan maar is je certificaat

(bijna) verlopen, dan bestaat de mogelijkheid om een herhalingscursus te doen. Bij voldoende deelname zal deze ook bij SHO worden gegeven.

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 januari 2017 via ledenadministratie@vvsho.nl Geef duidelijk aan of u een beginners of herhalingscursus wilt doen.

Kosten voor deze cursus zijn € 30 (via de meeste zorgverzekeringen is dit bedrag terug te vragen) te voldoen aan het begin van de avond.

 

SHO is ook op zoek naar mensen die al een geldig EHBO- diploma of reanimatiecertificaat hebben en bereid zijn om ingezet te worden in geval van calamiteiten of een dienst te draaien bij toernooien en zo ook hun vrijwilligersbijdrage terug kunnen verdienen.

Dus….wil je iets kunnen doen indien hulpverlening nodig is in je directe woonomgeving en/of bij de club en/of in de directe werkomgeving?

 

Dat kan als volgt:

o Certificaat op zak? Meld je aan bij Hartveiligwonen en SHO o Nog geen certificaat? Meld je aan voor de cursus

 

Voor vragen kun je contact opnemen met;

Johan van Dam (06-53321015) Voor personen die al in het bezit zijn van een geldig EHBO-diploma of reanimatiecertificaat en mee willen draaien in het rooster van SHO.

 

Sandra Vriend (06-28433934) Voor vragen omtrent de cursus.

 

Namens Bestuur vv SHO

Ina Wiltens

Kalender

14 aug 2017 09:30AM - 04:30PM
Jeugdvoetbaldagen
19 aug 2017 10:00AM -
De Aftrap
26 aug 2017 10:00AM -
U17 Tournament

Hoofdsponsors

HostedXL logo

 

      COMBINEX

Hoofdsponsors Jeugd

Troost op wit  

    

 

 

 Werelds aande kadelogo

 

 

 

ijsfiets logo rood

 

 

KLEDINGSPONSOR

SHO   Robey sponsorbord

 

Partners

sparta partner

 

 

cashless betalen button

 

 rabobank