2e klasse 6

21 april 2018 10:30

Transvalia - SHO 0-10

In het zonovergoten Rotterdam was het vandaag vooral veel eenrichtingsverkeer.

Binnen 2 minuten schoot Zara hard op het doel en kon Danique keurig de eerste van de dag intikken.
Vrijwel direct daarna ging Diede vol voor de bal en kon ‘m zo mooi opzij leggen voor Jazz die voor de 0-2 tekende.

En toen bleef het lange tijd stil vanaf onze kant...

Transvalia kwam nog twee keer in korte tijd vrij voor de keeper maar Noah wist beide keren de bal te pakken. Ruststand 0-2.

We begonnen de tweede helft met een kleine omzetting in het team: Diede in de spits en Jazz er gelijk achter. Dit leverde binnen de minuut de eerste goede kans op. Nog geen doelpunt maar onze start was goed. Na een kleine 5 minuten dan toch de 0-3. Een goede combinatie tussen eerder genoemde dames werd mooi afgerond door Diede.
Weer 5 minuten later een schot van Jazz. De keeper laat los en de rebound is voor Danique: 0-4.
De keeper stond niet heel zeker in haar doel. Dat was ook goed te zien bij doelpunt 5. Diede liep goed door op de keeper en kon zo de bal meenemen en inschieten.

De laatste 9 minuten ging het hard!
Een strak schot van Zara in de verre hoek: 0-6.
Mooie combinatie Zara en Diede: 0-7.
Harde voorzet van Zara die Fenna prachtig in een keer op haar pantoffel nam: 0-8.
Uit een corner schiet Jazz op het doel. Keeper laat los: 0-9.
En een direct schot van Diede bepaalde de eindstand op 0-10.

0-10 in 010 lijkt ons een mooie uitslag!

Dinsdagavond mogen we weer voor de HW Bokaal.