0 - 5

SHO MO13-1

2e klasse 6

7 april 2018 8:45

Voor de tweede keer deze week reden we vanmorgen vroeg naar Klaaswaal. Dit keer voor de competitie. De meiden van SSS waren van plan het ons deze keer lastiger te maken. En het moet gezegd, het duurde wel even voor de 0-1 viel.

We waren een beetje afwachtend waardoor de eerste echt goede kans pas na 7 minuten in de maak was: een snoeiharde voorzet over links die op een haar na gemist werd door Danique.

Daarna kwamen we een beetje op stoom. Een hoekschop van Zara vanaf links ging er bijna direct in waarna er heel veel gebeurde voor het doel van de tegenstander: een bal op de paal, een halve redding van de keeper, nog een schot, weer weggewerkt en vervolgens net naast geschoten.
Binnen de minuut een pass van Zara op Fleur die helaas in de handen van de keeper schoot. Dat was sowieso de rode lijn vandaag. Veel op de keeper i.p.v. in het net.

In de 21e minuut lukt het ons dan eindelijk om raak te schieten. Vanaf de middellijn volgt een mooie pass binnendoor op Jazz die alleen op de keeper afloopt en voor de 0-1 tekent.
Net voor rust volgt nog de tweede. Uit een corner laat de keeper los waardoor Diede gemakkelijk de 0-2 binnen tikt.

Pas in de 8e minuut na de rust laten we ons voor het eerst weer eens zien. Een mooie aanval tussen Benedicte, Diede en Jazz resulteert helaas niet in een doelpunt. Wel laat SSS hun eerste goed opgezette aanval zien. Gelukkig liepen Khadro, Marit en Fenna goed mee en kon Noah de bal pakken.

De laatste 10 minuten zette SHO weer aan. Een voorzet van Zara werd verkeerd ingeschat door de keeper en Danique stond op de goede plek en maakte de 0-3.
Een hard schot van Zara op de keeper wordt in eerste instantie nog weg gebokst, maar komt terecht in de voeten van Diede die hoog in de kruising voor de 0-4 zorgt.
In de laatste seconden van de wedstrijd zorgt goed doorzetten van Fenna en Lois ervoor dat de bal bij Benedicte komt en zij maakt er op de valreep 0-5 van.

Mooie teamprestatie en wederom de nul gehouden door onze verdedigers!