SHO 1

1e klasse B

10 november 2018 14:30

10-11-2018 Die Haghe - SHO
Zaterdag is door SHO de op 29 september gestaakte wedstrijd tegen Die Haghe uitgespeeld. In de 82e minuut zag scheidsrechter Stoffer zich destijds genoodzaakt om af te fluiten omdat hij onzacht en onvrijwillig in botsing was gekomen met SHO-speler Ingmar van Bruggen en daarbij een knieblessure opliep. De blessure van de leidsman bleek uiteindelijk mee te vallen want ook hij was nu weer naar Den Haag afgereisd om de resterende tijd vol te maken.
Begonnen werd met een scheidsrechtersbal bij de middenstip en op dat moment stond er een elftal andere spelers binnen de lijnen dan bij de aftrap zes weken geleden, een vijftal bij de thuisclub en zes aan SHO-kant.
Trainer Sander Fakkel zag bij de afsluitende training een aantal spelers geblesseerd afhaken. Naast de al langer gekwetsten voegden zich nu ondermeer Larbi el Harouchi, doelman Peter Konings en Kevin Angel Queijo bij de lijst tribuneklanten. Derhalve werd het doel nu door Niels Steehouwer verdedigd en konden -eindelijk- Robin Winkels en Marvin Lems hun rentree maken. Ook was Geert Bakker weer opgetrommeld voor extra ”vuurkracht” aan het front.
Voor de derde keer in iets meer dan een jaar tijd moest het team van Fakkel opdraven om een restantje uit te spelen. Op 10 oktober van het vorig jaar moest het bekerduel tegen Piershil met in totaal 11 minuten worden volgemaakt. Door een doelpunt van Kevin Angel Queijo kort na de hervatting werd het uiteindelijk 1-3. 8 mei van dit jaar moest Deltasport voor vijf minuten afreizen naar de Kikkershoek. Het was en bleef 1-1.  En nu dus acht minuten in een regenachtig Den Haag, alhoewel de speeltijd droog kon worden afgewerkt.
De eerste kans was in de derde minuut voor SHO. Dennis Groosjohan bereikte met een perfecte pass Geert Bakker die zijn harde schot zag eindigen op de vuisten van doelman Drost. Na vijf minuten mocht Die Haghe een hoekschop nemen die maar net naast het SHO-doel werd gekopt. In de slotminuut kreeg de thuisclub een vrije trap te nemen op pakweg 20 meter van het doel maar die werd door de SHO afweer moeiteloos onschadelijk gemaakt. Na precies acht minuten maakte scheidsrechter Stoffer er met de brilstand nog steeds op het bord een eind aan waardoor nu SHO met 14 punten koploper van 1B is.