26 januari 2019 13:00

26-01-2019
SHO - Hellevoetsluis (oefenwedstrijd)

Vanwege het afgelaste programma speelde SHO op het ongebruikelijke tijdstip van 13.00 uur een oefenwedstrijd tegen 2e klasser Hellevoetsluis.
In de openingsfase kreeg SHO wat mogelijkheden die echter niet konden worden benut. Met het windvoordeel probeerden de gasten het met lange ballen wat na een kwartier rendement opleverde: 0-1.
Ondanks de achterstand combineerde SHO er lustig op los maar de echte spirit ontbrak. De gasten konden eenvoudig overeind blijven en met de voorsprong richting thee.

SHO begon met vier wijzigingen aan het tweede bedrijf waarin lang in een lage versnelling werd geacteerd. Voor het laatste half uur mocht Tim de Pender aanvoerder Bob Vermunt aflossen in de punt van de aanval. De nog net 16-jarige inwoner van Zuid-Beijerland maakte zijn debuut in de hoofdmacht al in de laatste wedstrijd van vorig seizoen. In de met 3-1 verloren uitwedstrijd tegen Oranje Wit mocht hij twaalf minuten meedoen als invaller voor Ingmar van Bruggen, die nu na zijn blessure weer een helft tegen Hellevoetsluis kon volmaken.
In de slotfase tekende De Pender voor de gelijkmaker waarna Larbi el Harouchi met een uithaal laag in de hoek voor de 2-1 winst zorgde.

Opstelling SHO:
Peter Konings; Jeroen Kokje, Dennis Groosjohan, Dennis Outermans, Wilson Lima; Giovanni Breevaart, Rowdy Rijsdijk, Larbi el Harouchi; Kevin Angel Queijo, Bob Vermunt, Jasper Huisman.
Wissels:
46’ Danny Kerpel, Bob Bison, Ricky Bokhoven en Ingmar van Bruggen voor Dennis Outermans, Wilson Lima, Jasper Huisman en Rowdy Rijsdijk.
63’ Tim de Pender voor Bob Vermunt
Doelpunten:
15’ 0-1
80’ 1-1 Tim de Pender
83’ 2-1 Larbi el Harouchi

Na afloop van de wedstrijd SHO - Hellevoetsluis verlengden trainer Sander Fakkel en assistent Boudewijn de Jong hun verbintenis met SHO. Fakkel tekende voor twee jaar en De Jong voor één jaar met een optie voor het seizoen daarna.

Gelijktijdig met het eerste elftal speelde SHO 2 ook een oefenwedstrijd tegen Vierpolders 1, waar voormalig SHO-speler (1996-97) Paul Bestebreur trainer is. De eerste helft werd afgesloten met 1-1 waarna in de tweede helft de score werd verdubbeld: 2-2.

29-01-2019 SHO - Halsteren
IJs en weder dienende speelt SHO dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Halsteren. Aanvang 20.00 uur.

02-02-2019 SHO - Honselersdijk
Op de 17e trouwdag van ons Koninklijk paar speelt SHO de thuiswedstrijd tegen Honselersdijk. Een wedstrijd met een feestelijk tintje omdat het de 250e competitiewedstrijd van het eerste elftal is op sportpark De Kikkershoek, wat in september 1999 in gebruik werd genomen.
Van de tot dusver 249 gespeelde wedstrijden won SHO er 116, 53 keer eindigde het gelijk en 80 keer werd verloren. De doelcijfers over 249 wedstrijden zijn 518-373. Aanvang 14.30 uur.

Balsponsor
De wedstrijdbal voor de wedstrijd SHO - RVVH wordt door Kapper Ali uit Oud-Beijerland beschikbaar gesteld. Waarvoor onze dank.