5 maart 2019 20:00

Accommodatie

Onbekend

05-03-2019
Na het vrije weekend en als opwarmertje voor de -inmiddels door de de ”transfers” van Larbi el Harouchi van SHO naar Heinenoord en Mitch Fransen, die de omgekeerde weg bewandelt- op voorhand al beladen derby tegen De Noord oefende SHO dinsdagavond tegen Heerjansdam. De Molenwei-bewoners staan op een keurige vierde plaats in 1C en wisten vorig seizoen tweemaal van SHO te winnen. Al na drie minuten openden de gasten via een snel uitgevoerde counter de score: 0-1. Vijf minuten later zorgde Dedier Bos voor de gelijkmaker: 1-1. SHO had een licht overwicht maar halverwege de eerste helft kwam Heerjansdam opnieuw op voorsprong. Uit een hoekschop werd de bal fraai achter doelman De Vaal gekopt 1-2. Met één oog gericht op wat zich in Madrid afspeelde en het andere oog op het gebeuren op het veld, werd met de marginale Heerjansdamse voorsprong de rust gehaald.
Na de doelwisseling -met bij SHO een compleet ander elftal- was het Tommy Reedijk die na een paar minuten met zijn eerste doelpunt in de hoofdmacht de 2-2 op het scorebord bracht. Terwijl het twitterbericht over de gelijkmaker nog niet was verzonden was het alweer 2-3. Na ruim een uur spelen bracht Jasper Huisman de balans wederom in evenwicht: 3-3. In de slotfase leek Heerjansdam met de 3-4 het potje uit te halen maar Ricky Bokhoven zorgde met zijn treffer voor de vierde Beijerlandse gelijkmaker en de 4-4 eindstand.