Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 04

3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

18-09-2021
Als laatste wedstrijd in poule 4 van de districtsbeker speelde SHO thuis tegen Vitesse Delft. Ooit was dat een treffen op het hoogste niveau, maar dat is alweer vijftien jaar geleden. In het seizoen 2006-’07 eindigde SHO met 31 punten als negende in de hoofdklasse en Vitesse Delft bleef steken op slechts 26 punten wat goed was voor de voorlaatste plaats met, in gezelschap van nummer laatst Heerjansdam, degradatie naar de eerste klasse als gevolg. Overigens leverden in dat jaar beide ontmoetingen een 2-1 overwinning voor de thuisspelende club op.
Terug naar de realiteit, trainer Sander Fakkel moest nu aanvoerder Dennis Groosjohan wegens schorsing missen en Robin Winkels bleef met een liesblessure aan de kant, opgelopen in de doordeweekse wedstrijd tegen Hellevoetsluis (2-3).
Op het nieuwe aanvangsuur 15.00 uur, wat dit hele seizoengaatgelden voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal, kopte Rowdy Rijsdijk de bal na de eerste corner tegen een Delftenaar op die daarbij mogelijk hands maakte maar scheidsrechter Streef ging niet mee in het appel van Beijerlandse kant voor een strafschop. Een minuut of vijf later was het alsnog raak, een vlot lopende combinatie tussen Rijsdijk en Kevin Angel werd door laatstgenoemde afgerond met de openingstreffer: 1-0. Even later werd Andrew van Tiggelen door Kevin Angel precies op het goede moment vrijgespeeld met de 2-0 als gevolg. Ondanks het vlagsignaal vanaf de zijkant bleef de treffer op het bord. Iets meer dan en jaar geleden viel de laatste door Van Tiggelen gescoorde goal te noteren. Op 15 september vorig jaar, zijn 32e verjaardag, maakte hij één van de zes doelpunten in de door SHO met 2-6 gewonnen bekerwedstrijd tegen SVS Capelle. SHO leek door te stomen maar toch, net binnen het kwartier, kregen de gasten weer aansluiting. Een vrije trap vanaf de zijkant van het veld werd hoog in de zestien geslingerd waar Koen de Vries met een stuit de bal achter doelman Konings kopte: 2-1. Vervolgens gebeurde er een kwart wedstrijd weinig anders meer dan genieten van het mooie weer. Maar in de slotfase van de eerste helft leefde de wedstrijd weer wat op. Na een lage voorzet vanaf rechts liet Van Tiggelen de bal slim lopen waardoor Kevin Angel vrij kon uithalen en met een schuiver verscheen 3-1 op het bord. Vlak voor de pauze was de middenvelder dichtbij zijn hattrick toen hij na een hoekschop van Rijsdijk hard uithaalde maar de 18-jarige sluitpost Scott Dijkxhoorn had een prima reactie.
Na de rust één wissel bij SHO: Ricky Bokhoven voor Andrew van Tiggelen. Al gauw was er een kans voor de invaller maar de sluitpost redde met de voet. Het bleek slechts uitstel want bij de volgende aanval maakte Rijsdijk met een schuiver in de lange hoek de 4-1.
Vitesse gaf nog niet op en op het uur tekende Levie Schut voor 4-2. Op driekwart wedstrijd met een korte drinkpauze en drie wissels bij SHO maakte Kevin Angel uit een vrije trap alsnog zijn hattrick: 5-2. Door Koen de Vries, die zijn tweede maakte, werd het uiteindelijk 5-3. Door de overwinning eindigt SHO als derde in de bekerpoule.
De andere wedstrijd DHC - VELO eindigde in 1-2 waardoor de ploeg uit Wateringen groepswinnaar is geworden.

Opstelling SHO:
Peter Konings; Jeroen Eijkelenboom, Danny Kerpel, Aron van Schaik, Dennis Outermans; Ingmar van Bruggen, Andrew van Tiggelen, Rowdy Rijsdijk; Kevin Angel Queijo, Tim de Pender, Sander de Heus
Wissels:
46’ Ricky Bokhoven voor Andrew van Tiggelen
66’ Joost Both voor Sander de Heus
66’ Giovanni Brevaart voor Rowdy Rijsdijk
66’ Anwar Ouni voor Tim de Pender
76’ Kevin Troost voor Aron van Schaik
Doelpunten:
07’ 1-0 Kevin Angel Queijo
10’ 2-0 Andrew van Tiggelen
14’ 2-1 Koen de Vries
36’ 3-1 Kevin Angel Queijo
50’ 4-1 Rowdy Rijsdijk
60’ 4-2 Levie Schut
66’ 5-2 Kevin Angel Queijo
72’ 5-3 Koen de Vries
Kaarten:
Scheidsrechter Maarten Streef uit Gouda had geel voor Hamza el Kaddouri en Levie Schut van Vitesse Delft.

25-09-2021 SHO - Kloetinge
Zaterdag 25 september start de competitie met de wedstrijd Kloetinge - SHO. Omdat bij Kloetinge nog niet alles gereed is na aanleg van kunstgras op het hoofdveld is besloten om de wedstrijd te spelen op de Kikkershoek in Oud-Beijerland. Aanvang 15.00 uur!

14-09-2021 SHO - Hellevoetsluis
Na twee bekernederlagen werd besloten om op dinsdagavond een oefenwedstrijd te spelen tegen tweede klasser Hellevoetsluis. Bij de ploeg uit de vestingstad is Paul Bestebreur trainer. De Nieuw Beijerlander speelde eind vorige eeuw ook nog twee seizoenen bij SHO.
Een korte samenvatting:
In de elfde minuut schoot Kevin Angel een lag genomen corner vanaf de rand zestien binnen: 1-0.
Een paar minuten later werd door een goeie aanval van Hellevoetsluis de Beijerlandse afweer uit elkaar gespeeld en was het simpel scoren:1-1. Na een half uur een knappe redding Konings op strak ingeschoten bal. Uit de contra-aanval bediende Tim de Pender Andrew van Tiggelen op maat die de vrije bal over schoot.
Twee minuten na de hervatting komt Hellevoetsluis op 1-2 door een fraai ingeschoten bal buiten bereik van ver uit zijn doel gekomen De Vaal. Het bleef daarna ploeteren voor SHO en ruim een kwartier voor tijd lag de boel achterin bij SHO weer open waar Hellevoetsluis gretig van profiteerde: 1-3. Daarna zorgde Kevin Angel door een vrije trap knap binnen te schieten voor de aansluiting: 2-3. Maar verder kwamen de bezoekers niet meer in problemen.
Konings; Groosjohan, Rijsdijk, Kerpel, Van de Veerdonk; Van Bruggen, Winkels, Van Tiggelen; Kevin Angel, De Heus, De Pender.
Bij SHO vier wissels na de rust De Vaal, Van Schaik, Outermans en Eijkelenboom. Eruit gingen Konings, Groosjohan, Van de Veerdonk en Winkels.
Na een uur Both en Bokhoven voor Rijsdijk en Van Tiggelen.
Doelpunten SHO:
11’ 1-0 Kevin Angel Queijo
77’ 2-3 Kevin Angel Queijo