Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SV Poortugaal - SHO

SV Poortugaal - SHO

Poortugaal 1

2 - 3

SHO 1

Datum

21 augustus 2021 14:30

Accommodatie

Sportpark Taludhoeve
Taludweg 5
3042JZ
ROTTERDAM
tel. 010-4374948

21-8-2021 
Na de 3-1 overwinning vorige week op FC Binnenmaas en weer drie doordeweekse trainingen speelde SHO zaterdag de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. Trainer Sander Fakkel had ook nu weer een ruime selectie meegenomen zodat er in de tweede helft een compleet ander elftal zou staan dan in het eerste bedrijf. De laatste keer dat SHO op het Poortugaalse kunstgras actief was, was op 21 oktober 2019. In de eerste helft speelden de wit/zwarten een uitstekende wedstrijd maar verzuimden het belangrijkste: scoren!
Na de thee lieten de gastheren destijds zien hoe het wel moet, binnen het kwartier stond het 3-0. In de slotfase redde Mitch Fransen vanaf elf meter de niet meer ter zake doende eer: 3-1.

Tegen de inmiddels hoofdklasser begon SHO met de, op het oog, zo ongeveer sterkste formatie.
Een eerste mogelijkheid was voor Sander de Heus maar de doelman tikte de schuiver naast het doel. Na ruim een kwartier moest De Vaal met de voet redding brengen na een uitbraak van de SV. Nadat een kopbal van Van Tiggelen moeizaam uit het doel kon worden gehouden kwam de thuisclub na ruim en half uur aan de leiding. Na een enorme kans om zeep te hebben gebracht, wat moeilijker leek dan scoren, werd uit de opvolgende hoekschop de score geopend: 1-0. Nog voor de pauze ging een vrije trap van Rowdy Rijsdijk net over het doel en dat was het dan wel.
Elf andere gezichten dus bij de aftrap na de thee met weer een groot deel tweede elftalspelers.
Voordat het weer ”stond” bij SHO was het al 2-0 na simpel balverlies op het middenveld. Daarna nam Kevin Angel, die dus de eerste helft vanaf de tribune had bekeken, het elftal bij de hand. Een harde uithaal van hem ging via de buitenkant van de paal over de achterlijn maar even later mocht de kleine allrounder een vrije trap nemen en van een meter of 18 verdween het leer onhoudbaar in het doel: 2-1. Het duel kwam daarmee tot leven wat aan weerskanten mogelijkheden opleverde. Zo’n kwartier voor tijd werd Kevin gelanceerd en met een diagonale bal bracht hij de strijd in evenwicht: 2-2.
En er zat voor SHO nog meer in want op aangeven van Ferdinand Römelingh bepaalde Tim de Pender de eindstand op 2-3. Net als vorige week viel deel twee beter uit dan deel één en het lijkt er op dat er voor de technische staf van SHO best een aardige keus voorhanden is voor wat betreft het spelersmateriaal.
Doelpunten:
34’ 1-0
50’ 2-0
53’ 2-1 Kevin Angel Queijo
76’ 2-2 Kevin Angel Queijo
80’ 2-3 Tim de Pender

Dinsdag speelt SHO op de Kikkershoek tegen hoofdklasser Smitshoek, aanvang 20.00 uur en zaterdag is de selectie van SHO 1, 2 en O23 op trainingskamp in Arnhem. Het eerste elftal speelt dan om 12.00 uur tegen Woezik, een zondag eerste klasser uit het Brabantse Wijchen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!