Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

NSVV JO13-1 - SHO JO13-1

NSVV JO13-1 - SHO JO13-1

NSVV JO13-1

1 - 7

SHO JO13-1

Beau Bakker (afstandschot)
Assist: Julius Bol
Assist: Julius Bol
Levi Mogen (schot)
Assist: Beau Bakker
Beau Bakker (schot)
Assist: Julius Bol
Assist: Beau Bakker
Assist: Beau Bakker

Competitie

Hoofdklasse G

Datum

4 september 2021 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Gemeentelijk Sportpark
Wilhelminastraat 1
3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

SHO.jpg
Wedstrijdverslag NSVV Jo13-1 – SHO Jo13-1 (4-9-2021)

Na een stroeve voorbereiding ging zaterdag 4 september eindelijk het voetbalseizoen van start met gelijk een derby voor de boeg tegen NSVV Jo13-1. Niet alleen de kinderen stonden te popelen maar ook de ouders, broertjes en de opa van Valentijn waren zenuwachtig naar Numansdorp gereden om de kinderen, broertjes en kleinkinderen weer aan te moedigen. Wat hebben we dit toch gemist zeg met zijn allen langs te lijn om de kinderen aan te moedigen en in de rust met zijn allen in de kantine gezellig thee en koffie drinken.

Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat SHO niet met lege handen naar huis zou gaan maar helaas hadden de manschappen van trainers Simon en Mark het vizier nog niet op scherp. Na kansen op en neer, viel halverwege de 1e helft dan eindelijk de bevrijdende 0-1. Na een mooie assist van Julius kon Beau vanaf de linkerkant met zijn snelheid opstomen en met een vlammend schot randje 16 de keeper van NSVV verschalken (de terreinknecht van NSVV is volgens mij nog steeds bezig met het repareren van het net). Dankzij goed keeperswerk van Jesse en de ijzersterke verdedigers Mick, Jurre, Xavi, Xavi, Jelle en Valentijn ging SHO met een terechte 0-1 de rust in.

Geen flauw idee wat de jongens in de kleedkamer hebben gedronken of wat de magische woorden van Simon en Mark in de kleedkamer zijn geweest maar de 2e helft was champions league waardig. Na een paar minuten in de 2e helft viel al snel de 0-2. Dit keer was het Benjamin die na een assist van Julius vanaf de middenlijn met zijn fameuze dribbel als een volleerde alpine skiër slalommend door de NSVV verdediging heen hing, de keeper uitspeelde en aansluitend in het lege doel kon schieten. De beer was nu los waardoor de doelpunten als rijpe appelen uit de lucht zouden vallen maar hier later meer over. Dankzij Kris met zijn weergaloze tackels en Levy met zijn duizelingwekkende sleepbewegingen kwam NSVV niet aan voetballen toe waardoor de ene aanvalsgolf de andere op volgde.

Met een slimme bal van Julius werd Beau “miep, miep roadrunner” weggestuurd. Na een lange rush wist Beau de tegenstander uit te kappen en de bal breed op Levi te leggen waarna Levi met de nodige schijnbewegingen de 0-3 binnen kon schieten. De 0-4 was een gelijkwaardige situatie maar het grote verschil t.o.v. de 0-3 was dat Beau de bal niet breed legde maar zelf snoeihard uithaalde waardoor de materiaalman van NSVV nu ook nog het net aan de andere kant aan het repareren is. Uit een van de spaarzame tegenaanvallen ontstond een corner die knap door een speler van NSVV werd binnen gekopt 1-4. Het slotoffensief was toch voor SHO. Wederom was het onze “roadrunner” Beau die volgens mij door Julius werd weggestuurd. Na wederom een rush en de nodigde schijnbewegingen wist Beau de bal breed te leggen op de vrijstaande Florian die daarna knap de 1-5 binnen schoot. De 1-6 en de 1-7 kwamen wederom aan de linkerkant tot stand. Wederom was het Beau met een rush en een droge knal 1-6. De 1-7 was een kopie van de 1-5. Het zal niemand meer verbazen maar wederom was het Beau met een rush die wederom de vrijstaande Florian wist te bereiken die met een geplaatst schot de 1-7 binnen kon schieten. Omdat de pijp leeg was en de linies door Levy, Benjamin, Florian, Julius, Kris, Levi, Xavi, Jurre, Xavi, Mick, Jelle, Beau, Valentijn en sluitpost Jesse gesloten bleven werd er niet meer gescoord.

Na het fluitsignaal werd er door onze mannen al gesproken over een mogelijke kampioenschap en volgde er een traditionele slinger die door de ouders en opa’s met geklap in ontvangst werd genomen. Volgende week staat de volgende derby op het programma, thuis tegen Binnenmaas.

Namens de KNVB scout dhr vd Zweth de complimenten aan iedereen want hij heeft een mooie pot voetbal gezien.

 

Tot volgende week.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!