Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kraker in de hoofdklasse G

Kraker in de hoofdklasse G

SHO JO13-1

7 - 4

Charlois, sv JO13-1

Levi Mogen (schot)
Levi Mogen (schot)
Levi Mogen (penalty)
Levi Mogen (schot)
Levi Mogen (schot)
Beau Bakker (schot)
Beau Bakker (schot)

Competitie

Hoofdklasse G

Datum

16 oktober 2021 9:45

Scheidsrechter

H.H. Bosua

Accommodatie

Sportpark Kikkershoek
Langeweg 18
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

                                                                                           
 SHO Jo13-1 – Charlois Jo13-1  (16-10-2021)

            “ KRAKER HOOFDKLASSE G“                                                                                                 

SHO.jpg -   sv_charlois.jpg

Vandaag  werd op sportcomplex “ De Kikkershoek “ de kraker in de hoofdklasse G gespeeld tussen de nummer één “SV Charlois Jo13-1” tegen de nummer twee, onze jongens van de Jo13-1. Waar onze jongens punten hebben laten liggen tegen respectievelijk de nummer drie en de nummer 4 had SV Charlois nog geen enkele wedstrijd verloren en slechts 1x gelijk gespeeld. De inzet van vandaag was een gat slaan van 7 punten in het voordeel van onze Rotterdamse vrienden uit Rotterdam-Zuid  of het gat dichten tot slechts nog maar 1 punt in het nadeel van SHO.

Na de wedstrijd van vorige week tegen SV Poortugaal die op het nippertje met 2-3 (2x Levi en 1x Mick) werd gewonnen werd er al met een schuin oog gekeken naar de wedstrijd van vandaag en ontstonden er bij een aantal vaders de nodige theorieën. De wedstrijd van vandaag moest natuurlijk gewonnen worden en daarom werd er gekeken naar de aanwezige samenstelling van ouders/opa’s/oma’s die wel of niet aanwezig waren bij de wedstrijden die niet gewonnen werden. De auteur van dit document ontkent alle betrokkenheid bij de mogelijke theorieën 😊.

Omdat het een spannende pot beloofde te worden had elftalleidster Patricia in de groepsapp gevraagd om massaal naar de wedstrijd te komen om de jongens aan te moedigen. Helaas kon Xavi Koch met zijn ouders vanwege een welverdiende vakantie niet komen en moest de auteur van dit document ondanks een negatief testresultaat de wedstrijd laten “schieten” vanwege een normale griep. Volgens ingewijden is er tijdens deze wedstrijd genoeg op het doel geschoten en gelukkig in het voordeel van SHO. De bij onze jongens inmiddels bekende KNVB scout en de wederom goed fluitende scheidsrechter de heer Bosua waren logischerwijs ook weer aanwezig tijdens dit enerverende duel.

Vanwege de afwezigheid van de verslaggever kan er inhoudelijk over de wedstrijd weinig geschreven worden behalve dat in tegenstelling tot andere wedstrijden SHO verdiend op een 1-0 kwam door Levi en dat SV Charlois binnen de minuut de gelijkmaker binnen schoot. Dit ging is een zo’n kort tijdsbestek dat de thuisblijvers via de whatsapp een 1-1 stand als eerste bericht binnen kregen. De 2-1 (Levi) en de 2-2 vielen 7 en 8 minuten later. Op slag van rust werd er door de scheidsrechter een strafschop aan SHO toegewezen. Deze strafschop werd onberispelijk door Levi binnen geschoten waardoor iedereen met een 3-2 ruststand kon gaan genieten van een bakje koffie/thee of een bekertje siroop.

Na een kwartiertje rust kwamen beide teams met opgestroopte mouwen weer het veld op voor de 2e helft. Na 13 minuten in de 2e helft was het Levi die vandaag vanuit alle hoeken (dit tot tevredenheid van zijn  altijd goedlachse dansende vader) het net wist te vinden 4-2. 8 minuten later was het wederom Levi met de 5-2. Ons scorebord had haar handen vol want binnen één minuut was het alweer 5-3. De spanning op de Kikkershoek was te snijden maar gelukkig bracht onze snelheidsduivel uit Mijnsheerenland “Beau” met de 6-3 weer het verschil naar 3 doelpunten. Ook nu weer maar dit keer na 2 minuten was het verschil nog maar 2 punten en stond de 6-4 op het scorebord. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Beau nogmaals de keeper van Charlois te verschalken waarna de eindstand onder luidgejuich van iedereen met een SHO hart en een traditionele afsluitende slinger van 7-4 op het digitale wedstrijdformulier werd genoteerd. Een elftal draait natuurlijk niet alleen op aanvallers maar ook op middenvelders, verdedigers en natuurlijk de keeper en de trainers/leiders. Mede dankzij het onverzettelijke werk van de 4 J’s (Jesse, Jurre, Jelle en Julius), Kris, Xavi O, Valentijn, Mick, Levy, Florian, Benjamin en de bij de jongens o zo populaire trainers/leider Simon, Mark, Bart en Henk konden er 3 punten worden bijgeschreven.  

Deze overwinning werd logischerwijs onder aanvoering van trainer/leider Simon met luid gebonk op de kleedkamerdeur, gejuich en gejoel luidkeels gevierd. Na deze wedstijd is er een nieuwe theorie ontstaan te weten: “ het blauwe gips van trainer/leider Mark Wiltens”. Sinds 2 weken loopt Mark in het gips en zijn er nog geen wedstrijden verloren gegaan. Helaas is  Mark een aantal weken geleden tijdens een conference league wedstrijd van Feyenoord op een vervelende manier met een hek in aanraking gekomen en is zijn pink dusdanig gescheurd dat hij binnenkort geopereerd moet worden en voorlopig zelf niet kan voetballen. Zijn herstel kan +- 8 weken gaan duren en daarom heel veel sterkte en beterschap en hopelijk mag je snel zelf weer voetballen.

A.s. woensdag speelt Jo13-1 om 18:30 een bekerwedstijd uit (om in dezelfde “schiet” terminologie te blijven) van een ander “kaliber” tegen Spijkenisse Jo13-1 die uitkomt in de 1e divisie. In deze wedstrijd moeten onze boys echt gaan “knallen” maar dat is een zorg voor woensdag. Vanwege deze bekerwedstrijd en de herfstvakantie wordt er deze week niet getraind.

Fijne zondag. 
MV

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!