Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Heerjansdam - SHO

Heerjansdam - SHO

Heerjansdam 1

5 - 0

SHO 1

Competitie

1e klasse B

Datum

9 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

G.W.A. Takacs

Accommodatie

Sportpark De Molenwei
Molenwei 1
2995BL
HEERJANSDAM
tel. 078-6771983

09-10-2021 
Ook in de derde competitieronde is het SHO niet gelukt om te winnen. De eerste ”echte” uitwedstrijd, tegen Heerjansdam, eindigde in een, niet eens geflatteerde, 5-0 nederlaag.
Trainer Sander Fakkel had voor het duel op de Molenwei tamelijk wat personele problemen. Gio Breevaart en Joost Both waren wegens werkzaamheden niet beschikbaar en Kevin Angel Queijo was door een administratieve blunder op het wedstrijdformulier van de wedstrijd SHO-Nieuwenhoorn, waarop voor hem tweemaal geel was vermeld en niet voor Dennis Groosjohan, geschorst. Vervolgens kwam daar nog een afmelding van doelman Peter Konings bij, die met een duimblessure op de tribune moest plaatsnemen. Met Brian de Vaal onder de lat en Bart van Eck en Rick Schouten in de basis, Jeroen Eikelenboom die van rechts- naar linksachter verhuisde en de inmiddels vaste krachten Rowdy Rijsdijk, Dennis Outermans en Tim de Pender op de bank, was het voor de met de wenkbrauwen fronsende inside-SHO-ers vooraf al duidelijk dat het een hels karwei zou worden om met de punten terug te keren naar Beijerland.
Al na precies vijf minuten kon het door de technische staf van SHO opgezette strijdplan bij het grof vuil toen Jarno Visser vrij voor De Vaal opdook en de bal onder de uitkomende sluitpost in het doel schoof: 1-0. Met die vroege meevaller nam de thuisclub het heft in handen en SHO kwam er niet of nauwelijks aan te pas. Lukas Valster schoot in vrije positie het leer hoog over waarna Brian de Vaal tweemaal de bal moest wegboksen om de averij beperkt te houden. Net voordat het eerste kwart van het duel was verstreken haalde Luke Homan van een meter of twintig hard uit en op het lage schot had ook De Vaal, die toch enigszins verrast leek, geen verweer: 2-0. Op het half uur kon Luc Delmee een voorzet van Jarno Visser simpel in het doel werken: 3-0 en daarmee was het wel beslist. Nadat Delmee na zijn  treffer een opgelegde kans naast het doel had gewerkt werd het nog voor de pauze 4-0 door Valster die de bal langs De Vaal en het aluminium in het doel boog. Het enige dat SHO er in de eerste driekwartier tegenover kon stellen was een vrije trap van Rick Schouten, die een vrije trap van net buiten de zestien hoog over de ballenvanger in de bomen joeg.    

In de rust zag Fakkel wel in dat zijn keuzes een desastreuze uitwerking hadden in het eerste bedrijf en haalde er vier man uit. Schouten, Van Eck, Eikelenboom en Bokhoven mochten douchen en voor hen kwamen Outermans, Rijsdijk, Van der Pligt en Danny Kanters er in. Kanters (20), voor vrijwel alle aanwezige Beijerlanders een volslagen onbekende, kwam enige tijd geleden van Barendrecht over naar SHO en maakt deel uit van het O23 elftal van SHO.
Misschien dat de thuisclub het met de comfortabele voorsprong wat lichter opnam maar in ieder geval was SHO in de tweede helft veel strijdbaarder. Al na een minuut dwong de nieuwkomer bij SHO een kans af die doelman Roos kon verijdelen ten koste van een corner. Wat later dwong ook Andrew van Tiggelen de doelman tot eenzelfde redding maar moest dat bekopen met een spierblessure. Tim de Pender kwam er voor hem in waarmee de vijf toegestane wissels waren opgebruikt.
Nadat Brian de Vaal en Dennis Groosjohan na het te laat dichtklappen van de buitenspelval eendrachtig de vijfde treffer wisten te voorkomen, kwamen er aan de overkant nog een aantal mogelijkheden.
Een vrije trap van Rowdy Rijsdijk leek het doel in te gaan maar bleek toch achter te zijn gegaan. In de 65e minuut werd Kanters vrijgespeeld en leek op weg naar het eerste SHO doelpunt in de competitie, maar Roos kon alsnog redding te brengen. In de slotfase wist Heerjansdam nog een keer te profiteren van de ruimte achterin bij SHO en Nathan Bernadina tekende voor de vijfde. In de slotminuut was Tim de Pender dichtbij succes maar Roos tikte zijn kopbal onder de lat vandaan.
Ondanks de ruime nederlaag, die vooral voor rust gestalte kreeg, geeft de tweede helft de Beijerlandse burger toch weer wat moed. Er werd beter gecombineerd en minder balverlies geleden.

Opstelling SHO:
Peter Konings; Andrew van Tiggelen, Danny Kerpel, Dennis Groosjohan, Jeroen Eijkelenboom; Ingmar van Bruggen, Robin Winkels, Bart van Eck; Rick Bokhoven, Sander de Heus, Rik Schouten
Wissels:
46’ Rowdy Rijsdijk voor Rik Schouten
46’ Roy van der Pligt voor Jeroen Eijkelenboom
46’ Dennis Outermans voor Rick Bokhoven 
46’ Danny Kanters voor Bart van Eck
55’ Tim de Pender voor Andrew van Tiggelen
Doelpunten:
05’ 1-0 Jarno Visser
22’ 2-0 Luke Homan
30’ 3-0 Luc Delmee
41’ 4-0 Lukas Valster
83’ 5-0 Nathan Bernadina
Kaarten:
Scheidsrechter Gyuri Takacs had geel voor Dennis Outermans van SHO.

16-10-2021 SHO - BVCB
Zaterdag speelt SHO de thuiswedstrijd tegen BVCB. De ploeg uit Bergschenhoek is goed begonnen en staat met zeven punten samen met Kloetinge aan kop van de ranglijst. Aanvang 15.00 uur.

Sponsors van de week zijn de Jumbo Koornneef supermarkt op het Koninginneplein en Fischer Benelux uit Naarden
Balsponsor is ook Jumbo Koornneef.
Tegen BVCB is LOOXS bar & kitchen, Havendam 16 de SHOTV sponsor.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!