Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

SHO - Nieuwenhoorn

SHO - Nieuwenhoorn

SHO 1

0 - 1

Nieuwenhoorn 1

Competitie

1e klasse B

Datum

2 oktober 2021 15:00

Scheidsrechter

R. Wolf

Accommodatie

Sportpark Kikkershoek
Langeweg 18
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

02-10-2021 
Na de ”uit” nederlaag tegen Kloetinge op de eigen Kikkershoek kwam met de echte thuiswedstrijd tegen Nieuwenhoorn de kans voor SHO om weer eens een overwinning te boeken. De laatste keer een overwinning kon worden gevierd was SHO – Honselersdijk van 14 december 2019. Die wedstrijd eindigde in een mooie 4-0 overwinning voor SHO met doelpunten van Giovanni Breevaart (2X),  Esra Pieters en Jasper Huisman. 

Sander Fakkel had één verandering in de basisopstelling tov vorige week, Robin Winkels was de vervanger van Rowdy Rijsdijk. In het eerste kwartier had SHO het moeilijk en was het hoofdzakelijk tegenhouden. Al na een paar minuten moest doelman Konings handelend optreden en de inzet van Dabaghian uit de benedenhoek tikken ten koste van de eerste corner van de wedstrijd. Zo halverwege deel één kreeg SHO meer controle maar doelman Van der Leeden werd nauwelijks op de proef gesteld. Wel liep Dennis Groosjohan tegen een gele kaart aan, de eerste van de acht die scheidsrechter Wolf deze wedstrijd zou trekken. Kort voor de rust ging de Nieuwenhoornse afweer lelijk voor schut, maar het lukte zowel Sander de Heus als Kevin Angel niet om ervan te profiteren.
Vervolgens kreeg SHO drie corners (maar geen penalty, zoals vroeger bij straatvoetbal) te nemen die Nieuwenhoorn met enige moeite wist te overleven.

Al snel na de rust leek Andrew van Tiggelen de ban voor SHO te breken maar de bal vloog naast het doel. Het feest was sowieso niet doorgegaan omdat buitenspel was geconstateerd.
Op het uur een grote kans voor Tom Sleeuwenhoek maar een knappe reactie van Peter Konings voorkwam erger. Met nog een half uur te gaan drie verse krachten bij SHO. Ricky Bokhoven, Gio Breevaart en Rowdy Rijsdijk kwamen voor Sander de Heus, Andrew van Tiggelen en Robin Winkels.
Met de wissels nog maar net binnen de lijnen beproefde Kevin Angel tweemaal doelman Van der Leeden. Eerst eindigde een vrije trap van ruime afstand in handen van de sluitpost, die vervolgens een boogbal van Kevin met de nodige moeite uit de kruising tikte.
En toen sloeg het noodlot toe, een hoge voorzet kon onvoldoende worden weggewerkt en Frank de Regt gaf Peter Konings het nakijken: 0-1. In het laatste kwartier, met Joost Both voor Dennis Outermans als extra aanvaller, schakelde SHO over op alles of niets maar het kick and rush voetbal leverde teveel balverlies op om de gasten echt in verlegenheid te brengen. In de slotfase verzuimde Melvin Winterberg om een slippertje van Danny Kerpel af te straffen. Voor een bijna leeg doel kreeg hij de bal naast. Diep in blessuretijd botste aanvoerder Dennis Groosjohan nogal ongelukkig op het natte veld met een tegenstander die tamelijk opzichtig over de reclameborden duikelde. Scheidsrechter Wolf bluste snel het binnenbrandje, maar gaf Groosjohan wel zijn tweede gele, dus rode, kaart. In de stand veranderde niks meer zodat SHO nog met twee hatelijke nullen (nul doelpunten voor en nul punten) zit opgescheept. Vooral de schotloosheid van de aanvallers lijkt SHO momenteel op te breken.
Overigens ging de leidsman uit Berkel ruim na afloop alsnog lelijk in de fout bij het invullen van het digitale wedstrijdformulier door Kevin Angel Queijo met tweemaal geel te belasten ipv Dennis Groosjohan.

Opstelling SHO:
Peter Konings; Jeroen Eijkelenboom, Danny Kerpel, Dennis Groosjohan, Dennis Outermans; Ingmar van Bruggen, Andrew van Tiggelen, Robin Winkels; Kevin Angel Queijo, Tim de Pender, Sander de Heus
Wissels:
61’ Rowdy Rijsdijk voor Robin Winkels  
61’ Giovanni Breevaart voor Sander de Heus
61’ Ricky Bokhoven voor Andrew van Tiggelen
82’ Joost Both voor Dennis Outermans
Doelpunten:
70’ 0-1 Frank de Regt
Kaarten:
Scheidsrechter Ron Wolf uit Berkel had geel voor Dennis Groosjohan (2x, dus rood), Kevin Angel Queijo en Tim de Pender van SHO en Melvin Winterberg, Frank Molendijk, Frank de Regt en Danique Wolters van Nieuwenhoorn.

Sponsors van de Week waren
Jongens van Nipkow en Milot Reisbureau en Touringcarbedrijf.

Sponsor van de wedstrijdbal was
Milot Reisbureau en Touringcarbedrijf.

09-10-2021 Heerjansdam - SHO
Zaterdag een heerlijke klassieker die ook nog op hoofdklasseniveau is gespeeld, maar dat is al weer een tijdje geleden. Heerjansdam heeft tweemaal gelijkgespeeld en is dus nog te achterhalen bij winst voor SHO. Aanvang 14.30 uur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!