26-11-22
SHO 17-1 vindt geleidelijk haar vorm en ontpopt zich tot reuzendoder.

Na een onrustige seizoenstart met de nodige geblesseerden en een achterstallig conditiepeil is de groep sinds een paar weken helemaal fit en compleet.

Dat de kersverse trainers aan een lastige kluif waren begonnen werd hen al snel duidelijk.
Nu er na 7 weken per wedstrijd steeds meer spelpatronen zichtbaar worden, er discipline is ontstaan en men voor elkaar met plezier wil knokken leidt dit tot mooie resultaten..

Eerder, in Tilburg tegen koploper Sarto verscheen er een gedisciplineerd SHO ten tonele wat de tegenstander haar speelwijze oplegde. Hierdoor ging het team de rust in met een luxe 0-3 voorsprong. Sarto wist niet wat hen overkwam en wist alleen in de laatste 5 minuten een clean sheet voor onze keeper te voorkomen (1-3 winst)

Zaterdag jl. stond de nummer 2 in onze poule ( ASWH ) op het programma. In H.I.Ambacht begon de tegenstander direct met een sterk offensief. De behendige voorhoedespelers drongen het SHO team frequent tot in haar eigen 16 meter.
De verdediging hield echter goed stand en met behulp van de keeper ontstond er een niet te slechten muur.

Middels gevaarlijke omschakelingen wist SHO zich te ontpoppen tot gelijkwaardige tegenstander en een aanzienlijk deel van de wedstrijd ASWH zelfs de wil op te leggen. Het resulteerde in een 0-1 ruststand.
Na rust ging SHO door met strijden in iedere linie wat resulteerde in een verdiende en zeer terechte 0-2 winst.

De staf kon daarmee samen met de wekelijks toenemende  aantallen toeshouwers tevreden huiswaarts, want met nog 2 wedstrijden te gaan heeft het er veel weg van dat dit team zich zal gaan handhaven op divisie niveau waar 3 teams naar verwachting zullen degraderen.