1 - 0

SHO JO17-2

Onder 17, JO17-2, 2e klasse 08

14 oktober 2017 9:45

Zaterdag moesten de mannen al vroeg uit de veren want om 09:45 stond de wedstrijd tegen Oude Maas JO17 in Poortugaal op de agenda. Met wat blessures in de ploeg, Kevin knie en Boy kuit, moest er gepuzzeld worden door de technische staf. De wedstrijd was nog geen minuut oud toen Oude Maas een terechte vrije trap kreeg die knap werd ingeschoten en via de binnenkant van de paal binnen viel... 1-0 achter.
SHO was even beduusd maar pakte daarna het spel snel weer op en speelde ondanks de snelle achterstand een knappe eerste helft met goed voetbal, helaas bleven de echte kansen uit op een paar kleine na. Damien was inmiddels gearriveerd (een goede wekker zou handig zijn) en omdat Ralph geblesseerd uitviel mocht hij de 2e helft alsnog opdraven. Maar ook dat maakte geen verschil, het lukte SHO vandaag niet om de rust te bewaren en de bal in de ploeg te houden. Ondanks dat hebben we een goede eerste en een mindere tweede helft gezien maar ook hier leren de mannen weer van. Op naar volgende week dan staat Dirksland op de agenda!