SHO JO17-2

2 - 2

Barendrecht JO17-3

7 oktober 2017 10:00

Vandaag stond er een topper op de agenda. Want kijkend naar de uitslagen in de voetbal app wisten we dat het niveau van de tegenstander... Barendrecht JO17-3 wel eens gelijkwaardig zou kunnen zijn. Helaas waren er vandaag wat mannen afwezig maar met precies 11 man begon SHO aan de wedstrijd.
Het was gelijk duidelijk dat vandaag geen walk over zou gaan worden. We moesten aan de bak. Barendrecht begon sterker aan de wedstrijd en kreeg al snel enkele kansen... maar het was SHO dat op 1-0 kwam, na goed doorzetten van Kjell, zette hij Sjors vrij voor de keeper, die knap inschoot. Maar het vieren was van korte duur. Vanaf de aftrap kwam Barendrecht direct op 1-1. Knap gezien dat Max te ver voor zijn doel stond en met een mooi schot was de stand binnen 30 seconden dan ook weer gelijk. Het spel aan SHO kant was heel onrustig, de eerste aannames waren niet op het niveau als dat we in eerdere wedstrijden wel hebben gezien en ook de eindpass kwam vaak niet aan. Barendrecht voerde de druk op en door een foutje van Boy kwamen ze dan ook net voor rust op 2-1. Een ruststand die eigenlijk ook wel de verhouding juist weergaf van de eerste helft.

Nadat de kleedkamers waren bezocht zagen we een ander SHO er werd geknokt voor elke bal en er was passie te zien en dat kunnen wij als trouwe volgers van dit team alleen maar waarderen. SHO werd sterker op de flanken en er werden meer kansen gecreëerd. Het verzoek van hoger druk zetten wat vanuit de jongens zelf kwam zorgde ervoor dat de opbouw van Barendrecht van achteruit moeilijker werd. Na een prima aanval van SHO was het Kjell die 10 min voor tijd zorgde voor de verdiende gelijkmaker. Met strijd passie en de individuele klasse maar ook zeker als team heeft SHO de tweede helft laten zien waar toe het in staat is. Gezien de eerste en tweede helft was de 2-2 eindstand dan ook een uitslag die de kracht van beide teams goed weer gaf en waar beide kampen tevreden mee waren. Complimenten aan het team voor hun inzet vandaag!
Op naar volgende week. Weer een topper Oude Maas uit!