Onder 17, JO17-2, 2e klasse 08

4 november 2017 10:00

Scheidsrechter

H. Bosua

Het zonnetje scheen en dat maakte het vandaag nog lekkerder langs het lijntje. Op papier stond de krachtmeting tussen onze boys en de JO17-3 van Smitshoek.
Normaal gesproken best een aardig potje maar net als in de voorgaande wedstrijd was het SHO dat meteen goed uit de startblokken kwam. Na 2 minuten zorgde Roel al voor de 1-0. SHO was op stoom want in de 10e minuut was het Kjell die knap afrondde en de 2-0 liet aanteken. Vandaag was ook Max bij les want op de kleine kansen die Smitshoek kreeg stond hij paraat. Na een knappe aanval was het Sjors die knap de keeper omspeelde en zorgde voor de 3-0. Net voor rust was het Mathijs die weer even voorin was komen kijken die net voor de rust de 4-0 op het scorebord liet noteren.

De eerste 20 minuten van de eerste helft hebben we langs de lijn genoten en daarna werd het steeds rommeliger. De tweede helft hou ik dan ook kort want die was niet om aan te gluren. Foute passes, verkeerde beslissingen, uit posities lopen eigenlijk gewoon jullie eigen spelletje niet meer spelen en jullie daar toch heel sterk in zijn. Echt jammer want nu werd het door doelpunten van Kevin, Damien en een eigen doelpunt van Floris uiteindelijk 6-1 terwijl als jullie je eigen spel hadden blijven spelen de dubbele cijfers zeker binnen bereik hadden geweest.

Een goede les voor volgende week wanneer  Besiktas langs gaat komen. Ook dit is op papier weer een topper. Wij van langs de lijn hopen dan dat de eerste 20 min maybe wat langer door jullie kan worden volgehouden. Kom op mannen jullie kunnen het!