6 - 1

SHO MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 1e klasse 3

11 november 2017 11:30

Wat een vreselijk slechte wedstrijd was dit. Er was geen beweging in te krijgen! En dat was goed te zien bij doelpunt nummer 1. Na 7 minuten kwam Nieuwerkerk voor het eerst bij ons doel. Onze verdedigers stonden erbij en keken er naar: 1-0

Na 14 minuten zorgde een mooie pass door het midden ervoor dat Nieuwerkerk alleen voor de keeper kwam en mooi afrondde: 2-0. Binnen een minuut lag de bal er weer in: 3-0. En op slag van rust werd het ook nog eens 4-0.

Er viel heel wat te bespreken bij de siroop... Maar er was nog een helft om het tij te keren.

Binnen 2 minuten na rust werd er echter weer gescoord: 5-0. We begonnen een klein beetje beter te voetballen. Door goed doorlopen op de keeper maakte Chey Both er 5-1 van.
Helaas was het laatste woord aan Nieuwerkerk. Eindstand: 6-1.

We hadden gehoopt hier punten te pakken maar jammer genoeg gingen we naar huis met een (terechte) nederlaag.