Korte wedstrijdverslagen van 14 januari 2023

15 januari 2023 21:15

De selectieteams van SHO hebben zich dit weekeinde voorbereid op de hervatting van de competitie. SHO 1 en 2 verbleven in Torremolinos en speelden in Malaga tegen respectievelijk Capelle en Dilettant 1.

SHO 2 speelde al om 13.00 uur en keek al na een paar minuten tegen een 1-0 achterstand aan. Maar die plooi werd door Dedier Bos al snel glad gestreken, 1-1 en na ruim een kwartier zorgde Gio Breevaart voor de Beijerlandse voorsprong: 2-1. Kort voor de rust zorgde Dedier Bos voor een nog comfortabelere voorspong: 3-1. Na de rust ging het helemaal los en liep het ”tweede” uit naar 10-3. Doelpuntenmakers: 4-1 Sven van der Have; 5-2 Angelo Di Silva; 6-2 Timo van Bennekom; 7-2 Angelo Di Silva; 8-3 Dedier Bos; 9-3 Timo van Bennekom en 10-3 Roel Luth.

SHO 2 in het stadion van Malaga

Vervolgens kwamen SHO en Capelle tegen elkaar in actie. De pr-man van Capelle maakte het volgende verslag:
Tijdens het trainingskamp speelden Capelle en SHO vanmiddag tegen elkaar. Onder zeer zonnige omstandigheden werd het een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft speelde Capelle met het grootste deel van de normale basis en was de betere ploeg. Het resulteerde in twee doelpunten. In de 17e en 45e minuut was Marlon Slabbekoorn de doelpuntenmaker. De rust brak dan ook met een 2-0 voorsprong aan.
Na de rust kregen de wisselspelers van Capelle de kans om zich in de kijker te spelen. Helaas lukte dat niet en daarvan profiteerde SHO. In de 62e minuut scoorde Tim de Pender de 2-1 en in de 80e minuut maakte Timo van Bennekom de gelijkmaker 2-2. De wedstrijd leek op een gelijkspel te eindigen, maar in de 90e minuut profiteerde Adaïr Vega Lopes van een verkeerde terugspeelbal van een SHO verdediger en bracht de eindstand op 3-2.
                                                                           SHO 1 en Capelle in het stadion van Malaga

SHO O23 verbleef in Zeist en speelde daar tegen FZO waarvan het eerste elftal uitkomt in de vierde klasse.
Jesper Troost zorgde in de eerste helft voor de 1-0 voorspong maar in de tweede helft wisten de gastheren een 2-1 overwinning uit het vuur te slepen.

Foto in de slider: de selecties van SHO 1 en SHO 2 in het trainingskamp in Torremolinos.

Deze week wordt de competitie hervat met voor de selectieteams van SHO het volgende programma: