Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kopen voor SHO

Kopen voor SHO

Nieuwe actie: Kopen voor SHO

Koop je wel eens online? Voetbalvereniging SHO doet sinds kort mee met de slimste clubactie van Nederland. Onze club ontvangt tot 8% van elke online aankoop bij veel grote en bekende webshops zoals Coolblue, HEMA, Wehkamp, Booking en Bijenkorf. De actie heet Kopen voor SHO waarvoor speciaal een eigen actiepagina is gemaakt. Via deze actiepagina kunnen leden én bekenden online kopen en sparen voor onze club. Zo eenvoudig is het !! En het kost je geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Link naar actiepagina Kopen voor SHO (http://kopenvoorsho.nl)

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via de actiepagina wordt elke aankoop geregistreerd en wordt de vergoeding aan Voetbalvereniging SHO toegekend.

TIP: Op de actiepagina vind je de huidige opbrengst, handige tips én de Promotie Toolbox met standaardteksten en promo's. Met de Promotie Toolbox kun jijzelf de actie in je eigen omgeving promoten. Hoe meer bekendheid hoe hoger de opbrengst zal zijn. Natuurlijk vind je op de actiepagina ook alle aangesloten webwinkels. Op onze eigen website staat ook een banner met opbrengst en een directe link naar onze actiepagina. Op deze manier kun je nooit vergeten om te Kopen voor SHO!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!