SHO JO13-2 pakt 3 punten in een spannende wedstrijd

4 - 5

SHO JO13-2

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 7

18 november 2017 9:00

Op een voor de meesten vroege zaterdagochtend vertrokken we om half 8 naar Dirksland om te spelen tegen DVV 09 jo13-1.

Na de overwinningen in de afgelopen weken waren onze jongens vol van vertrouwen in een goede afloop maar de wedstrijd moet natuurlijk nog wel worden gespeeld!!
Vooraf de speelwijze doorgesproken met de spelers en iedereen wist wat er van hem werd verwacht.
Al snel na het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden. DVV beet fel van zich af waardoor onze jongens toch wel wat meer ontzag hadden voor de tegenstander. Beide teams kregen ook wel kansen om de score te openen maar het was DVV dat de score wist te openen na het niet opletten van SHO kant 1-0. Niet veel later werd het zelfs 2-0 doordat er niet scherp genoeg werd verdedigd. Gelukkig voor de SHO supporters was het Hidde die de aansluitingstreffer 2-1 voor zijn rekening nam nadat Max zijn schot op de paal zag belanden.
Lang konden wij er niet van genieten want nog voor de rust scoorde DVV nog een keer zodat wij met een 3-1 achterstand de "thee" gingen opzoeken.
In de rust zijn er wissels doorgevoerd en zijn de spelers gewezen op hun inzet.

In de 2e helft stond er feller SHO in het veld en werd DVV het balbezit erg lastig gemaakt en door onze strijd voor elke bal in combinatie met goed samenspel kregen wij goede scoringsmogelijkheden en het was Max die met een echte hattrick voor de 3-2, 3-3 en voor de 3-4 zorgde dit tot grote vreugde van alle SHO supporters.
Daarna was het Tygo die met een uitstekende actie de verdediging van DVV wist te verrassen en de 3-5 liet aantekenen op het scorebord.

Even werd het nog spannend toen vlak voor tijd DVV nog een penalty kreeg die werd benut 4-5. Maar hier bleef het bij zodat wij met een verdiende 4-5 overwinning huiswaarts keerden.