Opzeggen - Voetbalvereniging SHO (Steeds Hooger Oud-Beijerland)

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Opzeggen

Opzeggen

Opzeggen, wijzigen of overschrijven

Opzeggen

Uw opzegging of wijziging van uw lidmaatschap dient voor 15 juni van het lopende seizoen te geschieden. Indien u na 15 juni van het lopende seizoen opzegt als lid van onze vereniging, dan dient u voor het hele daarop volgende seizoen contributie te betalen. Dit geldt ook wanneer u overschrijving naar een andere vereniging heeft aangevraagd!

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap dient altijd per e-mail te gebeuren bij de Ledenadministratie (ledenadministratie@vvsho.nl), NIET bij de trainer, coördinator of leider.

Overschrijving naar een andere vereniging

Indien u overschrijving naar een andere vereniging wenst, dient u zich daar in te schrijven binnen de inschrijvingsperiode (jaarlijks van 1 maart tot 15 juni). De nieuwe vereniging schrijft de speler in via het daarvoor bestemde programma “Sportlink”. De KNVB informeert bij de oude vereniging of er bezwaren zijn om de speler over te schrijven. (dit kan bijvoorbeeld zijn als er achterstand is in de betaling van contributie of boetes, retour kleding, e.d.). Zijn er geen bezwaren, dan wordt de overschrijving afgerond. Alles wordt dan digitaal verwerkt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!