Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Opzeggen

Opzeggen, wijzigen of overschrijven

Uw opzegging of wijziging van uw lidmaatschap dient voor 15 juni van het lopende seizoen te geschieden. Indien u na 15 juni van het lopende seizoen opzegt als lid van onze vereniging, dan dient u voor het hele daarop volgende seizoen contributie te betalen.

Opzeggen of wijzigen van het lidmaatschap van u of uw dochter/zoon dient altijd per e-mail te gebeuren, uitsluitend schriftelijk bij de Ledenadministratie (ledenadministratie@vvsho.nl), NIET bij de trainer, coördinator of leider.

Stuur de opzegging of wijziging naar ledenadministratie@vvsho.nl.

Indien u overschrijving naar een andere vereniging wenst, dient u zich daar in te schrijven. Dat is nieuw sinds het seizoen 2016 – 2017. De papieren overschrijvingen komen daarmee geheel te vervallen, vanaf nu worden alle overschrijvingen digitaal verwerkt.

Wat te doen als je van club wilt veranderen? In de reguliere overschrijvingsperiode (jaarlijks van 1 maart tot 15 juni) dient men zich te melden bij de nieuwe vereniging. De nieuwe vereniging schrijft de speler in via het daarvoor bestemde programma “Sportlink”. De KNVB informeert bij de oude vereniging of er bezwaren zijn om de speler over te schrijven. (dit kan bijvoorbeeld zijn als er achterstand is in de betaling van contributie of boetes, retour kleding, e.d.). Zijn er geen bezwaren, dan wordt de overschrijving afgerond. Alles wordt dus digitaal verwerkt.

Als (nieuwe) speler hoeft men zich dus alleen maar aan te melden bij de nieuwe vereniging en verder niets. De spelerspas hoeft ook niet te worden ingeleverd. Voor de (elektronische) spelerspas is en pasfoto noodzakelijk. Bij inschrijving bij Voetbalvereniging SHO kan deze gemaild worden naar ledenadministratie@vvSHO.nl.

x (x)
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!