Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Grashoppers

Grashoppers

Welkom bij de GraSHOppers!
Met plezier ontwikkelen in een veilig sportklimaat, de kernwaarden van vv SHO

      nieuwe_tenues.jpeg

 

Beste ouders/verzorgers,

Leuk dat uw kind bij SHO kennis komt maken met voetballen bij een club.

 

Welkom bij SHO!


Graag willen wij u in het kort meer vertellen over de GraSHOppers, de jongste spelers van onze mooie vereniging. Deze jongste groep jongens en meisjes (de mini-pupillen, leeftijd vanaf ongeveer 5 jaar) leert bij SHO in een veilige omgeving spelenderwijs de eerste beginselen van voetballen. Dat start met het ontdekken of voetbal wel de sport is waar je de komende jaren actief in wil zijn.

De activiteiten zijn specifiek gericht op deze leeftijdscategorie en vinden in het algemeen plaats binnen de vereniging. De voetbal-activiteiten staan onder supervisie van gediplomeerde trainers met zeer ruime ervaring in het jeugdvoetbal.

 

  • De woensdagavond (van 18.00u tot 19.00u) staat in het teken van diverse oefeningen en wedstrijdjes in een circuitvorm.
    Dit betekent dat er een 4-tal oefeningen zijn uitgezet waarbij alle spelers iedere oefening ongeveer 15 minuten uitvoeren.
    De basistechnieken van voetbal worden hierin aangeleerd aan de hand van KNVB oefenstof.

  • Op zaterdagochtend (van 8.30u tot 9.30u) spelen de GraSHOppers onderling een Champions league, waarbij de spelers uitkomen voor teams als Barcelona, Real Madrid, Juventus, Manchester City of Bayern München.

  • Als kinderen daaraan toe zijn maken we de volgende stap in de voetbalontwikkeling en spelen we op zaterdagochtend
    ook wedstrijdjes 6 tegen 6.

 

Een vriendje of vriendinnetje meenemen? Dat mag altijd!!

 

 cid_13B9D10F-5A08-4EB9-81D0-E1DD43EED266home.jpg                                          cid_E2CB4050-62C3-4155-9DAC-8C69CEC4BC7Fhome.jpg

Leuke activiteiten
Gedurende het seizoen organiseren we leuke (voetbal-)activiteiten. Zo ontbijten we weleens met z'n allen of eten pannenkoeken in het Jeugdhonk! Uiteraard zijn de GraSHOppers altijd welkom op het Sinterklaasfeest.

Ook nemen de GraSHOppers als Vlaggenteam deel aan de activiteiten rond SHO 1,
Aan het einde van het seizoen zijn er nog evenementen, waaronder een afsluitende BBQ en feestavond voor alle jeugdspelers.

Rol ouders

De ouders zijn ouders en zijn enthousiast toeschouwer buiten het veld. Op de website van SHO kunt u nalezen wat wij van u als ouder verwachten. (https://www.vvsho.nl/665/ouders/)

Bij onze activiteiten kunnen wij natuurlijk altijd hulp gebruiken. Of dat nou als trainer/trainster is of als begeleider. Laat even weten als u mee wil helpen!

Informatie

Informatie over de GraSHOppers via Fred Kokje (Hoofdtrainer van de mini-pupillen) telefoonnummer 06-12933443. Of spreek na de activiteit een van de trainers aan.

Proefdraaien
Uw kind mag gratis een paar keer meedoen om te kijken of hij of zij het leuk vindt. Na een paar keer meetrainen is wel duidelijk of uw kind bij ons wil komen voetballen of toch voor een andere sport kiest.  Als uw kind bij ons blijft voetballen, dan moet u uw kind als lid aanmelden.

Aanmelden
Aanmelden alleen via het inschrijfformulier te vinden op de website van vv SHO dmv deze link:   https://www.vvsho.nl/667/wordlid/

De contributie voor GraSHOppers bedraagt € 76 per seizoen, het inschrijfgeld is eenmalig €10.

Ook voor het proefdraaien moet u uw kind aanmelden. Zo weet SHO wie actief is op de velden en is ook gelijk de KNVB-verzekering geregeld.

 

Tot slot:
Wij hopen dat uw kind een fijne tijd heeft bij SHO!

Namens de begeleiding van de GraSHOppers

Fred Kokje

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!