16 december 2017 8:30

Scheidsrechter

D. den Braber

De laatste wedstrijd voor de winterstop was weer een streekderby.

Na de nederlaag tegen Botlek wilde onze jongens nu wat rechtzetten. De boys begonnen meteen fel aan de wedstrijd en binnen 7 min was het Max die de 1-0 wist te scoren.  Daarna waren er nog mogelijkheden om de score verder uit te bouwen maar er werd slordig omgesprongen met verkregen kansen waardoor nog lang 1-0 bleef maar gelukkig was Feike die wel een kans wist te benutten en de verdiende 2-0 binnenschoot.  Nsvv werd weer in de wedstrijd geholpen door een eigen doelpunt van sho kant. Omdat er niet meer werd gescoord gingen wij met 2-1 de rust in.

In de rust zijn wat harde noten gekraakt en is een ieder duidelijk gemaakt dat er schepje bovenop moet worden gedaan. Al snel was het weer Max die wist te scoren 3-1 zodat de voorsprong weer iets groter werd maar kort daarna was het al weer 3-2. Maar tot grote vreugde van alle sho supporters was het wederom Max die na een assist van Tygo de 4-2 liet aantekenen op het scorebord .  Voor de statistieken : het werd uit eindelijk 4-2

Al met al een dik verdiende overwinning in een wedstrijd die voor de rust al had moeten worden beslist door onze boys.

Man van de wedstrijd : Feike

Hoe heeft de jo13-2 het tot nu toe gedaan
8 wedstrijden gespeeld :  5 x winst