(9 December) SHO JO13-2 verliest van Botlek JO13-1

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 7

9 december 2017 10:00

Scheidsrechter

D. Stam

Een wedstrijd tegen de koploper brengt altijd wel wat extra spanning met zich mee en de vraag was hoe onze jongens daarmee konden omgaan.
De start van de wedstrijd was veel belovend want binnen 5 min had Max vanuit een corner de score geopend 1-0. Jammer genoeg voor de sho supporters konden wij niet lang genieten van de voorsprong want al snel lag de bal ons doel nadat de bal door een eigen speler verkeerd was weggekopt en in zijn eigendoel terecht kwam 1-1. Vervolgens gaf Botlek wat extra gas waardoor het nog voor de rust 1-3 was geworden.

In de 2e helft ontstond er een boeiend schouwspel want beide teams speelden voor de winst . Het was Tygo die van vanuit een penalty de spanning weer terug bracht in de wedstrijd 2-3  maar helaas wist Botlek ook nog een keer te scoren 2-4. Helaas hadden onze jongens niet meer de kracht om deze achterstand ongedaan te maken en daarom is er terecht verloren van de koploper.