2e klasse 3

31 maart 2018 8:30

Scheidsrechter

H. Bosua

Op een vroege zaterdagochtend moesten wij de strijd aangaan tegen Excelsior Maassluis met alleen maar meisjes in hun team.  Ondanks hun stand op de ranglijst was er van SHO kant geen sprake van onderschatting van de tegenstander.

Voor het begin van de wedstrijd was het strijdplan doorgenomen en iedereen wist wat hem te doen stond. SHO begon direct scherp aan de wedstrijd waardoor er al snel kansen waren om de score te openen en vanuit een corner van Tygo was het Max die de 1-0 wist te scoren.  Niet veel later was het Max die met een assist Jort wist te bereiken en Jort schoot de bal vervolgens achter de keepster van Excelsior Maassluis in het doel 2-0.  Binnen 20 minuten werd de 3-0 gescoord door Yuri.  Vervolgens werd er niet meer gescoord vanuit de kansen die werden gekregen zodat wij met 3-0 voorsprong de rust in gingen.

Na de rust werd de score nog verder uitgebouwd door Feike 4-0 en de laatste treffer werd gemaakt door Rayan na een assist van Jort 5-0!!!

Een terechte overwinning van een goed spelend SHO en ga vooral zo door de komende wedstrijden want er staan nog een paar pittige wedstrijden op het programma.