Mooie winst en koppositie voor SHO MO13-1

2e klasse 6

24 maart 2018 8:30

Scheidsrechter

B. van Gilst

Vandaag stond de wedstrijd SHO MO13-1 tegen PPSC MO13-2 op het programma. Het was al weer even geleden dus de meiden hadden er zin in.

En dat was goed te zien. Binnen niet al te lange tijd schoot Zara vanaf de zijkant in de hoek de 1-0 binnen. Jazz maakte de vreugde compleet door niet lang daarna de bal te veroveren, de tegenstander te passeren en raak te schieten.
Het spel speelde zich vooral op de helft van PPSC af. Fleur kreeg in de 16 de bal toegespeeld, draaide mooi weg en zorgde met een geplaatst schot voor de 3-0.
Een prachtig een-tweetje tussen Jazz en Zara zorgde ervoor dat Zara op slag van rust de 4-0 kon maken.

De tweede helft was van onze kant slordig. Kansen waren er zeker nog wel maar de combinaties en de afwerking konden beter. PPSC kreeg zelfs een paar kleine kansjes. Gelukkig deden onze verdedigers goed werk en stond Noah er ook niet voor niks.
Vlak voor het einde lukte het toch nog om de 5-0 te maken: een mooi puntertje van Benedicte.

Al met al een goede uitslag met als resultaat dat we nu de ranglijst aanvoeren!

Na afloop hebben we nog een leuke nieuwe teamfoto gemaakt.