Scheidsrechter

H. Bosua

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk was het dan zover de 2e helft van de competitie voor onze boys kon beginnen met een thuis wedstrijd tegen Charlois.

Gedurende het eerste kwart van de wedstrijd was het vooral van SHO kant nogal afwachtend . Waardoor Charlois het meeste balbezit had zonder echt grote kansen te krijgen.  Gelukkig voor alle SHO supporters kwamen onze boys wat beter in hun spel en werd er ook meer weerstand geboden tegen Charlois.  Het was Tygo die met een prima schot de 1-0 wist te scoren.  Dat was meteen ook de ruststand.

De rust werd gebruikt om onze jongens wat adviezen mee te geven voor de 2e helft.
In de 2e helft ging Charlois natuurlijk op zoek naar de gelijkmaker  en die werd jammer genoeg al snel gemaakt.  Met een afstandsschot werd onze keeper verrast 1-1.
Nog niets aan de hand want er was nog genoeg tijd om voor de 3 punten te gaan.
De beste mogelijkheden waren echter voor Charlois en wederom werd er door een geheel vrijstaande speler van Charlois met een afstandsschot gescoord.
In de resterende tijd lukte het SHO niet om terug te komen van deze achterstand waardoor er uit eindelijk met 1-2 werd verloren.