2e klasse 3

7 april 2018 8:30

Scheidsrechter

H. Bosua

Op de vroege ochtend van 7 april moesten wij spelen tegen een voor ons bekende tegenstander DCV.
Iedereen was al op tijd aanwezig voor de voorbereiding op de wedstrijd.
Nadat de wedstrijd was begonnen waren de de beste mogelijkheden voor SHO en het was Alec die na een assist van Hidde de 1-0  kon binnen schieten.  Niet veel later was het Tygo die de 2-0 liet aantekenen op het scorebord.  Nog voor de rust was het Yuri die vanuit een corner genomen door Tygo de 3-0 wist te scoren en dat ook meteen de ruststand.

Ook na de rust waren de beste kansen voor SHO maar drie spelers wisten in een tijdsbestek van nog geen een minuut de bal op de linkerpaal, rechterpaal en de lat te schieten ipv in het doel.  Uiteindelijk was het Max die de bal via de keeper van de tegenstander over de doellijn wist te krijgen maar omdat er geen doellijntechnologie aanwezig was werd het doelpunt niet toegekend.
Al met al een dik verdiende overwinning door met name het goede veldspel in de 1e helft.