3 - 5

SHO JO13-2

2e klasse 3

24 maart 2018 8:30

Op een vroege zaterdagochtend vertrokken wij naar Ridderkerk om daar de strijd aan te gaan met RVVH. Meestal een lastige tegenstander voor SHO en nu maar eens zien hoe de SHO boys het zouden gaan oppakken na de nederlaag tegen Charlois.

De start van SHO kant was veelbelovend want de duels werden meteen aangegaan en iedereen deed keihard zijn best om bij balverlies te bal weer terug te veroveren.  De beste kansen waren meteen voor SHO en het was Rayan die de verdiende 0-1 wist te scoren . Niet veel later was het weer Rayan die de 0-2 liet aan tekenen op het scorebord en dat binnen 11 minuten!!!  Nog voor de rust was het Feike die vanaf de penaltystip de 0-3 binnenschoot ondanks de " pogingen " van de keeper van RVVH om Feike uit zijn concentratie te halen.
De rust werd gebruikt voor de tips en trucs voor de 2e helft.
In het begin van de 2e helft was het van SHO kant niet goed waardoor RVVH tot 2 x toe kon scoren uit evenveel kansen !!  Maar gelukkig waren de SHO boys meteen weer bij de les en was het Max die de 2-4 wist te scoren en vervolgens was het weer Max die na een assist van Hidde de 2-5 liet aantekenen op het scorebord.
Het was RVVH dat nog een keer wist te scoren 3-5.
Al met al een dik verdiende overwinning met vooral goed voetbal van onze kant.
Hou dit zo vast voor de volgende wedstrijden.