BVV Barendrecht JO13-2

2 - 5

SHO JO13-2

3 februari 2018

Wederom geen competitie verplichtingen dus gingen wij op bezoek bij Barendrecht voor een oefenpotje tegen hun JO13-2.

Wij gingen er vanuit dat het deze keer niet zo gemakkelijk zou gaan verlopen als de vorige keer maar het begin was duidelijk voor Sho want al snel had Boris de 0-1 binnen geschoten na een assist van Jort. Vervolgens was het Rayan die de 0-2 kon scoren en voor dat Barendrecht iets kon doen aan de achterstand was het al 0-3 door Bjorn.

Voor de rust wist Barendrecht 1 maal te scoren zodat wij met een goed gevoel de rust in gingen.

Na de rust gingen onze boys op zoek naar nog meer doelpunten en het was Yuri die vanuit een corner genomen door Tygo de 1-4 wist te scoren. Vervolgens was het Jort die de 1-5 liet aantekenen op het scorebord.  Vervolgens werd het spel van sho kant wat slordiger waardoor Barendrecht nog een keer kon scoren 2-5 maar weer een lekkere overwinning.