1 - 4

SHO JO17-1

1e klasse 8

3 november 2018 9:45

Zaterdag moesten we al vroeg op pad. Om 09:45 uur stond de wedstrijd tegen Barendrecht JO17-2 op de agenda.
De vorst had vannacht voor het eerst goed de grond bereikt en dat was op het veld en langs de lijn goed te merken. Het was koud. Na een kwartier vertraging begon de wedstrijd om 10.00 uur en vanaf de aftrap was het SHO die de ploeg was met de meeste agressie. SHO had de overhand en bouwde aan de eerste kansen, die zeker ontstonden maar het vizier van onze mannen stond nog niet op scherp.... De druk bleef erop maar na 12 minuten spelen kwam Barendrecht voor het eerst voor de goal en was het 1-0 voor de thuisploeg. SHO zat even bij de pakken neer maar pakte al snel het spel weer op. Na een mooie aanval waarin Kjell knap zijn man passeerde en de bal voor gaf was het Yur die op sublieme wijze de 1-1 liet aantekenen. SHO bleef zijn eigen spelletje spelen en dat resulteerde in de 1-2. Na een knappe actie van Kevin was het Roel L. die de bal rustig en beheerst inkopte! En toen brak de rust aan. Tijd om weer even de kleedkamer op te zoeken en bij te tanken want er was een zware tweede helft in aantocht.
Barendrecht kwam iets sterker de kleedkamer uit en ging opzoek naar de gelijkmaker. Door wat wissels had SHO in het begin van de tweede helft even moeite. Het was onrustig maar al snel werd dit herpakt en kwam ook SHO aan aanvallen toe. Het werd een slag op het middenveld. Na een mooie combinatie werd een speler van SHO net buiten de zestien neergehaald wat resulteerde in een vrij trap. Daan pakte de bal, stiftte zijn schoenen, nam zijn aanloop en de bal zweefde als een fluweeltje de hoek in. 3-1 voor SHO en wat een goal!
Barendrecht zette nog een keer aan maar na de 4-1 van Roel L. was de wedstrijd gespeeld. De punten gingen terecht mee naar Oud Beijerland. Vandaag werd er eindelijk weer eens als team een prestatie neergezet! Nu op naar woensdag voor de Rijnmond Cup tegen Slikkerveer. Tijd voor een rematch!