17 november 2018 12:30

Scheidsrechter

C. Spoor

Wat een heerlijk voetbalweertje was het zaterdag 😎😎. In de middag een thuiswedstrijd tegen Jonge Spartaan en zoals zo vaak waren de supporters weer in groten getale aanwezig.

De eerste de beste aanval was gelijk raak. Zara krulde de bal mooi in de verre hoek en na 2 minuten stonden we dus al op 1-0. Spartaan kreeg daarna een goede kans op de 1-1 maar gelukkig voor ons bleef het bij een kans.

Daarna waren de mogelijkheden vooral voor ons. Een bal van Danique op Jazz wordt weggewerkt door de keeper en belandt bij Diede maar gaat net naast.
Vervolgens een bal van Jazz op Bene. Zij draait mooi weg maar de bal komt via de keeper op de paal.
Een één-tweetje tussen Zara en Diede brengt de bal bij Danique en ook hier eindigt de bal op de paal.
Uiteindelijk moeten we tot ongeveer 5 minuten voor rust wachten voordat we weer kunnen juichen. Een mooie dieptepass van Khadro zet Danique vrij voor de keeper maar de keeper pareert het schot. De bal belandt bij Zara en zij speelt de bal met een boogje over de keeper: 2-0.

Na de rust beginnen we wederom goed. Een bal door het midden op Benedicte en zij schiet de 3-0 binnen.
Vijf minuten daarna een aanval over rechts. Zara’s schot wordt tegengehouden door de keeper en komt voor de voeten van Fleur terecht die met een afstandsschot over de keeper voor de 4-0 zorgt.

Jonge Spartaan biedt weinig tegenstand. Doordat het redelijk makkelijk gaat, spelen wij in deze fase van de wedstrijd wat slordig.
We zien nog een mooie aanval die begint en eindigt bij Jazz. Zij speelt de bal op Danique, keeper komt uit maar Danique legt de bal slim terug op Jazz. Het doel is leeg maar helaas schiet Jazz naast.

Direct daarna is de 5-0 wel een feit: dit keer is de doelpuntenmaker Diede.
De keeper van Spartaan staat goed te keepen. Ze haalt er nog een paar goeie ballen van onze dames uit. Toch komt er nog een zesde: deze bal van Jazz gaat vol in de rechterbovenhoek.

Jonge Spartaan laat zich in de tweede helft 1x goed zien. Een uitbraak van hun gaat op de paal en in de rebound centimeters naast. Maar hierna mogen wij nog een keer.
De 7-0 komt van een mooie uitgespeelde aanval. Saya speelt de bal op Khadro en zij en Jazz kunnen het samen afmaken. Khadro legt de bal breed op Jazz en zij tikt gemakkelijk de 7-0 in.

Het was een frisse maar lekkere voetbalmiddag. Tot volgende week!