-

SHO 1

22 augustus 2020 16:00

22-08-2020
De tweede wedstrijd in de voorbereiding op het seizoen speelde SHO in en tegen Kloetinge. Hoewel zaterdagochtend bleek dat de competitie-ouverture de wedstrijd SHO - Kloetinge opleverde werd besloten om het al langer geleden vastgestelde duel toch door te laten gaan.
In de eerste helft was de thuisclub al duidelijk de bovenliggende partij maar kon SHO de averij beperken. Na de thee kwamen de naar de hoofdklasse hunkerende Zeeuwen vanaf elf meter op 1-0. In het laatste kwart volgden in rap tempo nog drie doelpunten waarvan nog één vanaf de strafschopstip, al leek uit filmbeelden dat die pingel knap versierd werd ofwel makkelijk gegeven. Desondanks een kansloze nederlaag voor SHO.

Doelpuntenmakers Kloetinge:
55’ 1-0 Valentijn van Keulen (strafschop)
74’ 2-0 Ronald Meijer
84’ 3-0 Sylvio Hage (strafschop)
87’ 4-0 Sylvio Hage
Scheidrechter was Harold van de Ketterij.

Dinsdag 25 augustus is de wedstrijd SHO 1 - SSS 1 gecancelled. Het eerste elftal van SHO speelt daarvoor in de plaats een oefenwedstrijd in Capelle tegen CVV Zwervers, aanvang 20.15 uur.