6 - 1

SHO 2

Mannen, 2, 1e klasse B

17 februari 2018 11:45

“SHO blameert zichzelf en aanhang”. In een wedstrijd waarin SHO de sprong naar de top van de ranglijst kan maken geeft de hele groep niet thuis. SHO begon nog wel goed aan het duel. Met veel druk naar voren probeerde SHO Xerxes naar achteren de duwen. Een spelletje dat Xerxes graag wil spelen. Zij proberen dan met snelle uitvallen om achter de verdediging van SHO te komen. De grootste kans in de eerste twintig minuten was voor Lars, maar zijn geplaatst schot in de verre hoek was een prooi voor de keeper. Ook Xerxes kreeg in de counter een grote kans, maar Brian hield zijn goal “nog” schoon. Tien minuten voor rust was het wel 1-0. Wederom een snelle counter door het centrum bracht de rechtsbuiten alleen voor Brian en ditmaal scoorde hij wel 1-0. SHO probeerde het goede spel weer op te pakken maar te veel spelers speelde vandaag onder hun kunnen. Tel daarbij op dat er geen duels werden gewonnen en de ruststand was een logische verklaring voor wat er in het veld gebeurde.

In de rust werd er door Alex nogmaals opgewezen dat er afspraken worden gemaakt en deze moeten worden nagekomen, dat je alleen een wedstrijd kan kantelen als je allemaal 110% geeft en er vol voor gaat. De mannen knikten instemmend en peppen elkaar op om er voor te gaan? Maar als na 30 seconden had Xerxes de 2-0 kunnen maken gelukkig redde Brian bekwaam. Het was een voorbode voor een waardeloze tweede helft. Door persoonlijke fouten en een collectief falen liep Xerxes uit naar een 6-0 voorsprong!!! Veel valt er niet over te vertellen, uiteindelijk redde Timo vijf minuten voor tijd de eer door te scoren uit een moeilijke hoek.

Wij kunnen er veel woorden aan vuil maken maar het feit is dat deze wedstrijd gespeeld is wij weer vooruit moeten kijken. Je kan wijzen naar het feit dat er in de hele selectie er nogal wat blessures zijn en dat wij vandaag veel mensen miste maar er stond gewoon een goed elftal. Als je met zo’n jong elftal speelt ga je een keer op je bek. Ervan leren en uithuilen en met opgeheven hoofd naar de volgende wedstrijd voor de KNVB Beker Barendrecht 2 uit. Daarna volgen er nog genoeg wedstrijden om te zorgen dat wij bij de eerste 4 eindigen!