SHO JO13-2

6 - 0

Slikkerveer JO13-2

2 september 2017 10:00

Voor de kanjers van SHO JO13-2 bestaande uit de spelers: Bjorn, Boris, Feike, Hidde, Jort, Lucas, Max, Mees, Rayan, Stijn, Thijmen, Twan, Tygo en Yuri stond de 1e bekerwedstrijd op het programma tegen Slikkerveer. Vanwege een blessure deed Alec niet mee.

Voor de meeste jongens is zo'n 1e wedstrijd altijd spannend vanwege de speelwijze, andere  spelers, van half veld naar een groot veld en dan ook nog buitenspel waarop zij moeten letten!

Het begin van de wedstrijd verliep een beetje "stroef", beide teams keken de spreekwoordelijke " kat uit de boom" maar na verloop van tijd kwamen de SHO boys beter in hun spel en werd er goed samengespeeld waardoor er kansen kwamen om de score te openen.  Het was wachten op wie van SHO-kant de score zou gaan openen.
Na een goede assist van Hidde was het Max die met een kopbal de bal in het doel van Slikkerveer liet belanden.  Dit was het steuntje in de rug wat onze spelers nodig hadden want er waren mogelijkheden om voor de rust nog te scoren, maar jammer genoeg werd er voor de rust niet meer gescoord. Ruststand 1-0.

In de rust werden er wat wissels doorgevoerd en enkele positiewijzigingen gedaan.
Bij de start van de 2e helft werd Slikkerveer meteen duidelijk gemaakt wat de bedoelingen waren van SHO JO13-2.  Er kwamen al snel kansen om de score verder uit te bouwen.  De 2-0 werd door Yuri met zijn hoofd gescoord  "dat doet hij anders nooit".
Daarna was het weer de beurt aan Max om vanaf 11 meter de 3-0 te scoren.
Niet veel later werd de score nog hoger doordat Jort met een prima schot de 4-0 wist te scoren. Daarna was het Max die de 5-0 wist te scoren na een uitstekende pass van Jort.
En tot slot was het Feike die na een solo de keeper van Slikkerveer wist te passeren en de 6-0 liet aantekenen op het scorebord.

Wat een start prima start van de bekercompetitie en nu op naar de volgende wedstrijd.

De spelers en trainers van JO13-2  willen de sponsoren Bazz Jeans en Casual en Mtel hartelijk bedanken voor het verzorgen van een compleet nieuwe outfit voor de spelers!!