Datum

9 september 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

Op een voor de meeste spelers, ouders en trainers vroege zaterdagochtend (07.00uur) vertrokken wij naar Ouderkerk aan den IJssel om daar tegen Spirit JO13-2  te spelen.
De weersverwachting was voor deze morgen niet al te best, heel veel regen dus was het maar afwachten hoe beide teams daarmee om zouden gaan.

Gedurende het 1e kwart van de wedstrijd was het van beide kanten erg slordig wat het veldspel niet ten goede kwam.  Maar na de 0-1 door Tygo werd het spel van SHO beter en kwamen er ook meer mogelijkheden, maar die werden helaas niet benut. Nog voor rust wist Spirit de stand weer gelijk te trekken.
De rust werd gebruikt om de spelers weer "scherp" te krijgen, want kwam het mindere spel van SHO kant  door onderschatting van Spirit of vanwege het vroege tijdstip?

De 2e helft was van SHO kant beter en dat resulteerde in diverse scoringskansen zodat het wachten was op de 1-2. De 1-2 kwam er ook na goed doorzetten van Jort die met een assist Stijn wist te bereiken en de 1-2 kon binnen schieten.
Door matig uitverdedigen kon Spirit nog gelijkmaken 2-2, maar wie had gedacht dat het hier bij zou blijven die had zich vergist want in de slotminuten van deze wedstrijd was het Hidde die na een prima assist van Stijn de 2-3 liet aantekenen op het scorebord.

Dit zijn de mooiste overwinningen maar graag de volgende wedstrijd direct bij de les zijn en doen wat jullie trainers hebben gezegd !!!