SHO JO13-2

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 7

30 september 2017 11:00

Iedereen was er klaar voor om eindelijk met de competitie te gaan beginnen. Wij moesten de strijd aangaan met en in Nieuwenhoorn.

Beide teams lieten direct zien wat hun bedoelingen waren waardoor er een open wedstrijd ontstond en er kansen waren voor beide doelen om de score te openen. Gelukkig was het Sho dat als eerste wist te scoren door Jort na een assist van Max.

Jammer genoeg kon sho de voorsprong niet verder uitbouwen maar was het juist Nieuwenhoorn die de gelijkmaker wist te scoren en nog voor de rust op een 2-1 voorsprong kwam.

De rust werd gebruikt om de wissel toe te passen en wat "tips en trucs " mee te geven voor de 2e helft.  Na de rust werd er voortvarend gestart door Sho en kwamen  de boys na een goede pass van Tygo  die Mikey wist te bereiken en met een goed schot op het doel wist hij de keeper van Nieuwenhoorn te verrassen 2-3.  Tot teleurstelling van de sho supporters wist Nieuwenhoorn nog een keer te scoren 3-3 zodat wij punt 1 naar huis gingen. Mikey en Matthe bedankt voor jullie inzet voor jo13-2.

Boys jullie weten nu wat jullie te wachten staat en wat er van jullie wordt verwacht en reken maar dat wij de komende trainingen daar aandacht aan zullen besteden!!!