Datum

7 oktober 2017 8:30

Accommodatie

Onbekend

In alweer de derde competitiewedstrijd van het seizoen ontving JO11-1 voormalig hoofdklasser Brielle JO11-1. Met een straffe wind tegen begon JO11-1 erg onrustig aan de wedstrijd en het strijdplan waar we al sinds de start van de bekercompetitie ongeslagen mee zijn kwam nog niet uit de verf.  Brielle gooide het op fysiek spel en probeerde SHO zo uit het spel te houden.

Na een kleine 10 minuten begon JO11-1 beter te voetballen en werd de bal goed afgejaagd bij Brielle. Duels werden gewonnen en een serie goede aanvallen werd losgelaten op het doel van Brielle, maar helaas mocht de bal er niet in. Brielle wist af en toe heel snel naar voren te komen maar de verdediging stond goed opgesteld en tot meer dan een kans uit een hoekschop leidde het dan ook niet.

De rust werd dan ook bereikt met een 0-0 stand waar SHO eigenlijk al op een comfortabele voorsprong had moeten staan. Trainer Jeroen haalde in de kleedkamer het fruit tevoorschijn en bleef hameren op ons eigen spel en niet laten verleiden tot de lange bal.

Na rust met de wind nu in de rug, pakte SHO het direct goed op. Achterin werd geen duel verloren en via de zijkanten werd de ene na de andere snelle aanval gelanceerd. Na weer een snelle aanval werd eindelijk het net gevonden en kwamen we op een zeer verdiende voorsprong. Hierna was het SHO dat de wedstrijd dicteerde en Brielle terugdrong op de eigen helft. De spaarzame keer dat Brielle bij het doel van SHO in de buurt kwam was het Fedde die de bal goed uit zijn doel hield en samen met de verdediging direct weer naar voren voetbalde.

SHO bleef aandringen en met bij vlagen zeer mooi en goed voetbal liep JO11-1 uit naar een 3-0 voorsprong, wat ook de eindstand zou worden.

Jongens, goed gespeeld! Blijven voetballen tot het eindsignaal en weer een verdiende overwinning gehaald!