7 - 0

SHO JO13-2

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 7

14 oktober 2017 9:00

Er stond weer een heerlijke streekderby op het programma uit bij Strijen tegen hun JO13-1.

Dit zijn altijd leuke wedstrijden om te spelen omdat de meeste spelers elkaar kennen van school en er is vooraf al het nodige gezegd over de wedstrijd.

Het moge duidelijk zijn dat er niets zou worden weggegeven maar na afloop van de wedstrijd was daar niet iets van gebleken.

Iedereen had er zin dus de coaches van SHO JO13-2  hadden vertrouwen in een goede afloop.  Beide teams trokken meteen fel van start op een in het begin van de wedstrijd lastig te bespelen grasmat en het was Strijen dat door een slordigheidje van Sho kant de score wist te openen 1-0.  Maar goed er was nog voldoende tijd om de achterstand ongedaan te maken. Maar het lukte onze boys niet om nog voor de rust de gelijkmaker te scoren daar het baltempo veel te laag was , weinig duels werden er gewonnen en de inzet was onvoldoende.

In de rust was er een moment van bezinning en vervolgens werd de focus gericht op de 2e helft want de achterstand kon nog worden goedgemaakt. Er werden nog wat wissels doorgevoerd zodat wij fris en fruitig aan de 2e helft konden beginnen.

Van de goede intenties kwam er echter niet veel terecht want in een tijdsbestek van nog geen 15 minuten was het 4-0 voor Strijen!!  Dat de wedstrijd gespeeld was moge duidelijk zijn en na het laatste fluitsignaal stond er een duidelijke 7-0 overwinning voor Strijen op het scorebord . Dit tot grote teleurstelling van iedereen die onze jongens kwamen ondersteunen.

Was Strijen nu zo goed of wij zo slecht de waarheid ligt ergens in het midden maar met een collectieve offday kan je geen wedstrijd winnen en dat kan natuurlijk een keer gebeuren maar de volgende tegenstander is Gravendeel uit en daar zullen wij meteen scherp aan de wedstrijd moeten beginnen!!!