1 - 7

SHO JO17-2

Onder 17, JO17-2, 2e klasse 08

28 oktober 2017 12:30

Vandaag zagen de mannen er top uit! Geheel in het nieuw gestoken door hoofdsponsor Summit Group en Co-sponsers Strandclub View Rockanje en HAL4 aan de Maas in Rotterdam (officiële elftal foto volgt volgende week) werd de reis naar Puttershoek begonnen waar vandaag Binnenmaas JO17-1 de tegenstander zou zijn. In hun nieuwe "zwarte panter" outfit werd de warming up aangevangen en met 12 graden op de thermometer was dit echt even nodig. Ook voor de ouders die lekker een uurtje binnen bij de kachel aan de koffie konden zitten was het prima vertoeven. Om precies 12.30 floot de scheidsrechter voor de aftrap en meteen was het SHO die de aanval zocht. Na een aantal mooie aanvallen over beide flanken was het een steekpass van Rob (man van de wedstrijd) die Damien vrij voor de keeper zette en deze liet dan ook 1-0 op het scorebord noteren. De 2-0 viel na een knappe actie van Kjell die helaas te slap inschoot met links maar omdat de keeper de bal los liet was het Kevin die in de rebound de 2-0 liet aantekenen. De 3-0 werd ook nog net voor de rust bereikt. Het was wederom een assist van Rob die knap werd ingekopt door Sjors... ja jullie lezen het goed... gekopt ??
In de rust zorgde Arjan voor het nodige lekkers en dat was dan ook te zien in de 2e helft. Met Kjell Kevin Sam en Tijs op de bank begonnen de overige mannen aan de tweede helft. Al na 1 minuut toen de meeste ouders nog onderweg waren van de kantine naar het veld was het Roel Luth die achter zijn standbeen langs de voorzet knap intikte en de 4-0 liet aantekenen. De mooiste goal van de wedstrijd kwam op naam van Rob die na een mooie aanval en pass van Dany het strafschopgebied binnen kwam, knap uithaalde en de bal in het dak van het doel zag verdwijnen. De wedstrijd was natuurlijk allang gespeeld maar Roel scoorde ook nog de 6-0, Binnenmaas deed nog iets terug en scoorde de 6-1 (Ton Stam wie scoorde deze?). Het was Damien die de eindstand van 7-1 liet noteren na wederom een assist van Dany. Er ontstond nog enige onrust in de laatste minuut omdat Max een doorgebroken speler neerhaalde wat met deze stand eigenlijk niet nodig was en dus geel kreeg waarna Tijs onze slingeraap alsnog zijn keeperskunsten moest laten zien en dat deed hij top. Al met al weer een mooi resultaat, op naar de volgende pot aanstaande zaterdag thuis om 10.00 uur tegen Smitshoek. Zien we jullie daar?