3 - 1

SHO MO13-1

Meisjes onder 13, MO13-1, 1e klasse 3

28 oktober 2017 9:45

Na een weekend vrij rolde vandaag de bal weer om 9.45 uur bij De Zwervers in Capelle. En we gingen prima van start! Na wat kleine kansjes gaf Khadro na een minuut of 10 een mooie pass op Jazz die daardoor alleen op de keeper af kon lopen en beheerst de 0-1 inschoot. Daarna ging het over en weer, kansen voor De Zwervers, kansen voor SHO maar er werd niet meer gescoord. Ruststand 0-1.

Na de rust voerden we de druk op en de 0-2 hing in de lucht. Na ongeveer 10 minuten kwam de tegenstander voor het eerst op onze helft. Na een slecht weggewerkte hoekschop maakten ze de gelijkmaker: 1-1.
Snel daarna kregen ze een vrije trap net buiten de 16 die resulteerde in een onterechte corner en de 2-1 lag in het net.
Onze meiden waren even meer bezig met deze beslissing van de scheidsrechter dan met het spelletje. Helaas werd het toen ook nog 3-1 wat tevens de eindstand was.

Er had vandaag zeker meer ingezeten maar absoluut trots op deze meidengroep!
Volgende week wacht Feyenoord. Kom je kijken?