GOZ JO17-1

23 september 2017

WEDSTRIJDVERSLAG   SHO JO17-2 - GOZ JO17-1  23 september

Vandaag was het een heerlijk weertje en dat zorgt meestal voor drukte langs de lijn. Zo ook deze zaterdag. Veel ouders en supporters hadden de weg naar veld 4 gevonden. Super leuk! We kunnen het verslag heel lang maar soms ook heel kort houden want vanaf het begin bleek dat GOZ geen enkele tegenstand kon bieden aan de druk en de manier van spelen van onze jongens.
Al na 10 minuten had SHO op 5-0 kunnen staan alleen was het de keeper van GOZ die deze wedstrijd wel zijn niveau toonde en de scherpte die miste in de afronding die zorgde dat er nog steeds 0-0 op het scorebord stond. Maar na de 1-0 van Roel en de 1-1 was het daarna alleen nog maar eenrichtingsverkeer zowel de eerste maar ook in de tweede helft. De schrijver van dit verslag kon de doelpuntenmakers niet meer bijhouden. Maar door na de wedstrijd even in het geheime boekje van trainer Mike te kijken bleken de volgende mannen te hebben gezorgd dat de einduitslag 12-1 op het scorebord (maar het hadden er veel meer kunnen en moeten zijn, dus trainers afronden op de training!) kwam te staan.
Roel scoorde er nog 1, Keven 3, Damien 2, Ralph 2, Kjell 1 en Sjors 1. Nu zie ik jullie tellen en er 1 missen die kwam op naam van GOZ zelf middels een eigen doelpunt. Volgende week gaan we naar Poortugaal maar doordat we niet alle kansen maakten en niet op scherp stonden zullen we daar niet als nummer 1 aankomen maar als nummer 2.  Zo zie je maar dat iedere kans met volle overtuiging en met iets meer scherpte moet worden afgerond boys.
Al met al een lekker potje maar vooral een heerlijk weertje was het vandaag!