0 - 3

SHO JO17-2

30 september 2017 13:45

Poortugaal JO17-2 - SHO JO17-2   30 september

Het is zaterdag en dat betekent dat er weer een potje gespeeld moest gaan worden. Na een week hard trainen stond vandaag Poortugaal JO17-2 op de agenda. Nadat Edje Alders vrijdag nog verklaarde dat het een mooie zaterdag zou gaan worden met een lekker zonnetje bleek het tegendeel waar. De regen bleef maar vallen en dat maakte het veld redelijk glad toch Koen? ??
Maar nadat vorige week de eerste minuten voor de tegenstander waren was het vandaag SHO dat gelijk vanaf de aftrap de aanval bleef zoeken. Via de flanken kwamen we regelmatig goed door en was SHO de gevaarlijkste ploeg. Als snel resulteerde dit in de 0-1. Damien werd goed weggestuurd in de diepte. Zette zijn motor aan en omspeelde de keeper. Mooie goal mannen! Er werd in de eerste helft goed de combinatie gezocht al moet de schuine pass nog wat vaker gebruikt worden. Op het middenveld heerste vooral Tijssie want als Poortugaal iets probeerde was hij het die hier vaak een einde aan maakte. Ook de laatste linie werd door Sam goed scherp gehouden. Net voor rust was het wederom Damien die na een kopbal van Kjell vrij voor de keeper kwam en de bal knap inschoot. De gele kaart die hij daarna kreeg was niet nodig en daardoor speelde SHO 5 min. even met 10 man. Poortugaal kreeg nog wat kansjes maar ook onze grensrechter Ton was bij de les en liet telkens zijn hand op het juiste moment richting het luchtruim gaan. Hij was scherp... ?? Daar was de rust. En na een natte eerste helft was een bakkie thee best lekker.
De tweede helft begon nog redelijk maar al snel bleek dat de scherpte en balcirculatie die er in de eerste helft nog wel was in de rust was achtergebleven in de kleedkamer. Er waren nog wat kleine kansen maar het verschil tussen de eerste en tweede helft was wel erg groot. Nadat Kjell, Tijs en Kevin werden vervangen door Sjors, Ralph en Dany kwam er even en kleine opleving maar ook dat ebte snel weer weg. Na een goede aanval was het een steek pass van Sjors die zorgde dat Damien vanmiddag zijn hattrick kon volbrengen, met 0-3 werd deze wedstrijd afgesloten. Het voetbal was de tweede helft een stuk minder maar over inzet hebben we niks te klagen. Opdracht volgende week.... 80 minuten proberen het spel van de eerste helft vast te houden. Het was ondanks alles weer een lekker potje op naar volgende week!