SHO JO13-2

5 - 1

Brielle JO13-2

7 oktober 2017 10:00

Onder herfstachtige omstandigheden moesten de boys van SHO jo13-2 de strijd aangaan met Brielle. Na een week van scherp trainen was het de vraag of de boys zouden laten zien waarop er was getraind en hoe zij aan de wedstrijd zouden beginnen.
Beide teams moesten in het begin wennen aan de omstandigheden, soms veel wind en de regen maakte het niet gemakkelijk om te voetballen maar het moet gezegd beide teams gingen er goed mee om.
Beide teams wilden voetballen zodat er een open wedstrijd ontstond waarbij de beste kansen voor SHO waren.
Het was Max die als eerste voor SHO wist te scoren 1-0 waarna SHO al snel kon uitlopen naar een 2-0 voorsprong door Boris die vanuit een corner wist te scoren en nog voor de rust wist Rayan met een prima schot de 3-0 te scoren. Dat was meteen ook de ruststand.

De rust werd gebruikt om wat omzettingen te doen en om nog wat "tips" voor de 2e helft mee te geven. Het begin van de 2e helft was van SHO kant niet goed, er werd slordig gevoetbald waardoor Brielle gevaarlijk kon worden en de 3-1 kon scoren.
Ineens waren de SHO boys weer wakker en werd het tempo weer opgevoerd en was het Stijn die met een prima schot de bal via binnenkant van de paal niet de 4-1 wist te scoren want de bal ging net niet over de doellijn. Daarna had Stijn de pech dat zijn uitstekend genomen vrije trap precies op de kruising terecht kwam ipv in het doel van Brielle maar gelukkig was het Yuri die vanuit een corner de 4-1 wist te scoren en daarna was het Jort die de 5-1 wist te scoren na een prima assist van Stijn.

Al met al een prima wedstrijd gezien van SHO jo13-2 waarin er nog wel wat verbeterpunten zijn gezien voor de komende trainingen .