SHO JO13-2G boekt mooie overwinning op DRL JO13-1

Onder 13, JO13-2, 2e klasse 7

28 oktober 2017 8:30

Op een vroege zaterdagochtend moesten onze jongens aantreden tegen DRL .
Na een week van goed trainen was de vraag hoe onze jongens het vandaag zouden oppakken.  De bespreking vooraf was duidelijk en een ieder wist wat hem/haar te doen stond.
Na het eerste fluitsignaal gingen de SHO spelers direct in de aanval waardoor er bij de 1e echt kans het meteen raak was want binnen 2 minuten wist Tygo met een prima schot de bal in de kruising van het doel van DRL te schieten 1-0.
Vervolgens was het Jort met een schot op het doel die de 2-0 wist te scoren en even later was het weer Jort die na een prima assist van Feike de 3-0 kon binnen schieten.
Daarna was het Stijn die de 4-0 liet aantekenen op het scorebord na een assist van Jort.
Nog voor de rust was het Rayan die vanuit een vrije trap  de 5-0 wist te scoren.

In de rust zijn er wissels doorgevoerd en zijn onze spelers er op gewezen om vooral de lijn van de 1e helft voort te zetten en niet te gaan verslappen.
De 2e helft was nog maar kort aan de gang of DRL kon tegen scoren na slap uitverdedigen aan de kant van SHO. 5-1 .
Ineens waren de spelers weer bij de les en het was Max die na een assist van Tygo de 6-1 kon binnen schieten. Niet veel later was het Mikey die na een uitstekende pass van Boris de 7-1 kon scoren.  De koek was nog niet op want het was Max die de laatste treffer wist te scoren 8-1.

Een dik verdiende overwinning voor SHO JO13-2G, die als team hebben geknokt voor elke meter en met goed voetbal veel kansen hebben gecreëerd.

Speler(s) van de wedstrijd :  Jort en Feike